Samo neka ozdravi

Slavnoj glumici zdravlje sve gore: Prvo štitnjača, a sada hitna operacija... Što se to s njom događa?

Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Lee Richards (Foto: Getty Images) Denise Richards (FOTO: Profimedia) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) +0 Glumica Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Glumica Denise Richards završila je na hitnoj operaciji zbog čak četiri hernije, to jest bruha.

Ljepotica Denise Richards već godinama slovi za jednu od najzanosnijih žena svijeta slavnih, no u posljednje vrijeme ne drži se najbolje. Prvo je viđena s licem podbuhlim od operacija, a sada je pak i njezino tijelo otkazalo poslušnost, pa se glumica razboljela. 

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Naime, Denise je završila na hitnoj operaciji jer je predugo ignorirala znakove oslabljenog zdravstvenog stanja. Ignorirala je simptome, a nakon hitnog pregleda utvrđeno je da je dulje vrijeme živjela s čak četiri hernije, to jest bruha, koji su morali biti što brže uklonjeni. 

Denise se javila putem društvenih mreža i odlučila fanovima detaljno ispričati što joj se točno dogodilo. Trenutačno joj u svemu pomaže njezin suprug Aaron Phypers, koji ju bodri na putu do ozdravljenja. 

Na Instagramu je glumica objavila sljedeće: 

"Ovo je bilo prije nekoliko mjeseci i pokazalo se da je to bila dobra lekcija za mene. Naučila sam da uvijek moram slušati svoje tijelo. Budući da sam majka, supruga koja gradi karijeru, ponekad je lakše 'glumiti' da si jak. Jednostavno sam mislila da će bol i ostali simptomi nestati, ali nisu, nego su postali puno gori. Predugo sam trpjela, čak nisam ni suprugu priznala koliko se loše osjećam, što je bilo jako glupo. Uistinu uvijek moramo slušati i paziti na svoje tijelo", napisala je. 

Denise je u međuvremenu uspješno operirana i sada se oporavlja. Inače je ovo drugi zdravstveni problem s kojim se suočila ove godine; u kolovozu je otkrila da joj je štitnjača povećana, što je sanirala promjenom prehrane. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My hubby posted this & I need to actually thank him for taking such great care of me. This was a couple months ago & turned out to be a good lesson for me to always listen to my body. Being a mom, wife, & having a career sometimes it’s easier to just be strong and power through, I thought the pain & my other symptoms would just go away. They did not and got a lot worse. I’m so grateful to @herniadoc & her fabulous team. I thought I had one femoral hernia, I actually had 2 femoral & 2 inguinal. And I waited way too long & didn’t even tell my husband how bad I was feeling (I know it was stupid) ... gotta always listen to our bodies & take care of ourselves. #Repost @aaronwilliamcameron ・・・ To the most incredible woman my soulmate. I am always in awe of your Beauty perseverance, dedication in all you do. These photos taken a couple of months ago from an emergency procedure femoral hernia not one but four! 6 hours waiting close by. Love you baby everyday getting stronger! @deniserichards

Objavu dijeli Denise Richards (@deniserichards)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene