Denis Barta već je spreman za polufinalnu emisiju Supertalent.

Galerija


Denis Barta oduševio je žiri Supertalenta. Unatoč tome što je slijep te ima epilepsiju i autističan je, ovaj je mladić prenio nevjerojatnu emociju na audicijskoj emisiji.

Vezani članci Denis Barta pobijedio u Supertalentu (Foto Dnevnik.hr) - 2 Pogledajte kako su Denis i njegov otac bili uzbuđeni nakon pobjede na Supertalentu Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 3 Denis Barta, ako pobijedi, zna kako će potrošiti novac: ''Mi smo podstanari, ali sretni smo''

''On je već spreman. Sve je gotovo i samo čekamo nastup. Očekujemo da bude još bolji i da će dati sve od sebe. Gledatelji će reći svoje, a Denis će se sigurno potruditi. On je već sada prepoznat kao glazbenik, a ovih ga dana očekuje i nastup sa Sašom Lošićem. Ovaj show bio je nevjerojatna odskočna daska za njega. Uzbuđen je jako i stalno pita kada ćemo u Zagreb'', kazao nam je Denisov otac Nebojša.

''Mi smo uskraćeni za glasanje jer se iz BiH ne može glasati, ali zato imamo veliku podršku u Hrvatskoj. Mi smo već ostvarili svoj cilj, a to je da je Denis dobio vjetar u leđa, i za sebe i za svu djecu s invaliditetom. To je smisao cijele ove priče. Odlično kotira na YouTubeu, a sve ovo mi zaista nismo očekivali'', govori otac.

Podsjetimo, Denis je rođen sa šest mjeseci i samo 535 grama u Padovi, slijep je te ima epilepsiju i autizam. Komponira, piše, svira i pjeva, imao je više operacija, a za svoje liječenje skuplja sam novce pjevajući na ulici, po kafićima i prodavajući svoj CD. Imao je operaciju na srcu deveti dan kada se rodio, poslije 40 dana izgubio je vid, a u četvrtoj godini primijećen je autizam. 

Izabel Kovačić otkrila što radi u Londonu dok njezin suprug Mateo igra nogomet

Sin Emila Tedeschija ljubi 17 godina stariju gospođu, jednu od najbogatijih Hrvatica