Denis Barta, pobjednik Supertalenta, narednu je nedjelju trebao pjevati skupa s Erosom Ramazzottijem.

Galerija


Denis Barta postao je prava globalna zvijezda. Njegova priča širi se svijetom i svi su impresionirani onim što Denis može unatoč tome što je slijep, ima autizam i epilepsiju.

Vezani članci Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu! Denis Barta (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Pobjednik "Supertalenta" Denis Barta ponovno pjeva na ulicama Sarajeva i prava je zvijezda

Denis je čak dobio poziv u Milano. Trebao je u nedjelju, 23. prosinca, nastupiti u Milanu i pjevati zajedno s legendom talijanske glazbe Erosom Ramazzottijem.

''Morali smo otkazati odlazak u Italiju. Denis je jako bolestan. Ima jaku upalu grla, na injekcijama je, uzima antibiotike, ali kako je njegov imunitet loš, onda takve viroze kod njega traju dugo, čak i do mjesec i pol dana. Nažalost, stanje mu je sve lošije. Trebali smo ići na poziv organizatora božićnog koncerta. Ti ljudi znaju za Denisa i jako nam je žao da nećemo moći ići'', govori nam Denisov tata Nebojša te otkriva što je Denis trebao pjevati.

''Trebao je s Erosom izvesti pjesmu 'Imagine' legendarnog Johna Lennona. Nadamo se da će biti još prilike. Ako Denis ozdravi do kraja siječnja, kreće u studio snimati svoje pjesme. Već je sve spremno. Doktori kažu da ne brinemo, da će sve biti u redu. Žao nam je da propuštamo ovakvu priliku, ali Denis je uvijek otvoren za suradnje i nastupe i neka nas slobodno zovu svi koji žele da Denis nastupa. Naravno, Denis će rado pjevati i za humanitarne projekte'', kazao nam je Nebojša Barta.

Ovo su najseksi selfiji na svijetu: Ona je majka, ima tek 24 godina, a fotke su joj vruće kao kalorifer

Podigla prašinu: Uloga Anje Alavanje zbog koje su krenuli pozivi njezinim roditeljima

Sandra se sinoć pretvorila u čudo. Dubokim dekolteom i prorezom ukrala svu pažnju i mamila muške uzdahe