tužna sudbina

Manekenka koja se voli skidati na Instagramu ispričala kako se nosi sa smrću obaju roditelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac manekenke Demi Rose, Barrie, preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Zvijezda Instagrama Demi Rose u intervjuu je ispričala kako ju je smrt obaju roditelja natjerala da "odraste jako brzo", a progovorila je i o tome kako se nosi s tugom.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Demin otac Barrie preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Godinama se brinula za majku, koja je zbog posljedica srčanog i moždanog udara ostala nepokretna.

"Izgubila sam oba roditelja. Moj otac preminuo je od raka, a mama je imala srčani udar koji je prouzročio i moždani udar kada sam imala 17 godina. Brinula sam se o njoj sedam godina", ispričala je bujna manekenka.

Daily Mail piše kako je Demi ispričala da je smrt roditelja naučila mnogo toga u životu, a svoja iskustva želi podijeliti sa svima koji su prošli kroz isto. "Zbog njihove smrti sam snažnija", priznaje Demi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving being back here in LA 🥰 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

"Prošla sam kroz sve u životu. Imam osjećaj da me više ništa ne može pogoditi toliko duboko kao smrt roditelja", zaključila je Rose.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene