Kakva bomba!

Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama

Demi Rose (Foto: Profimeda) Demi Rose (Foto: Profimeda) Profimeda 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimeda) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +0 Demi Rose (Foto: Profimedia) Galerija

Britanka Demi Rose krade pažnju gdje god se pojavi, a njezine golišave fotografije oduševljavaju i muškarce i žene.

Slavni Instagram model nevjerojatno bujnih oblina, Demi Rose još je jednom dokazala zašto ju smatraju kraljicom Instagrama. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Slažete li se? Zovu je modelom savršenog tijela: Svojim fotografijama ne prestaje golicati maštu muškaraca diljem svijeta

Bujna Britanka iz Birminghama karijeru je započela kao model za donje rublje kad se preselila u SAD. Njezin glavni adut od uvijek su bile gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu. 

Ipak, uz slavu dolazi i brojne kritike pa su je tako optuživali da se operirala nebrojeno puta ne bi li postigla sadašnji izgled. Tijelo u obliku pješčanog sata, široki bokovi i velike grudi ove dame bez premca su, pa su mnogi uvjereni kako se Demi podvrgla estetskim zahvatima. 

Također, optuživali su je i za promicanje nestvarnih ideala ljepote koji mogu dovesti do toga da se mnoge mlade žene uspoređuju s njom i ne osjećaju dobro u svom tijelu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U manifested me . 📸 @lolo_creativ

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

Demi se nije dala uvući u raspravo o svom izgledu već je jednostavnim, ali efektnim potezom uzvratila svojim kritičarima - objavila je još golišavih fotografije koje bacaju u trans. 

Njezino najnovije snimanje za liniju kupaćih kostima održano je na Baliju, a Demi je pozirala u malom bikiniju tropskog uzorka u bazenu. Mora se priznati da ljepotica u ovom izdanju izgleda očaravajuće. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cressida Bonas i Harry Wentworth-Stanley (Foto: Instagram) Princ Harry i Cressida Bonas (Foto: Profimedia) Cressida Bonas (FOTO: Getty) Cressida Bonas (Foto: AFP) +2 Cressida Bonas (Foto: Getty Images) Celebrity Zanosna plavuša koja princa Harryja nije uspjela odvesti pred oltar sada se udaje - za markiza Harryja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene