ne odustaje

Instagram senzacija ponovno skinula sve sa sebe i ostala u prozirnoj haljinici koja je malo toga pokrila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u donjem rublju, a prozirna haljina joj je malo toga pokrivala.

Instagram senzacija Demi Rose nedavno je golicala maštu fanovima fotografijama iz francuskiih Alpa, a lijepa manekenka bujnih oblina ne staje s golišavim objavama.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Rose je na svom profilu na Instagramu objavila i fotografiju u donjem rublju dok joj je prozirna haljina malo toga pokrivala obzirom da je bila u tangama, a povodom 25. godina rođendana koji je proslavila obožavatelje je počastila fotografije provokativnom fotkom u minijaturnom bikiniju.

Da je oku ugodna poručili su joj brojni fanovi, a mlada manekenka ne krije da obožava dijeliti s fanovima svoje najnovije avanture, koje su u većini slučajeva u polugolom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi Rose je nedavno u intervjuu otkrila kako se nosi sa smrću obaju roditelja. Demin otac Barrie preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Godinama se brinula za majku, koja je zbog posljedica srčanog i moždanog udara ostala nepokretna.

Manekenka kaže kako ju je smrt roditelja naučila mnogo toga u životu, a svoja iskustva želi podijeliti sa svima koji su prošli kroz isto.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene