Malo je sakrila

Novo razgolićeno izdanje bujne Britanke: Pokazala stražnjicu u tangicama, ali i dekolte na izvol'te

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose i Chris Martinez (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +0 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Demi Rose pokazala je na Instagramu svoj Halloween kostim u kojem je prošetala londonskim ulicama.

Britanska manekenka Demi Rose još je jednom počastila svoje obožavatelje razgolićenim izdanjem i bujnim oblinama, uputivši se na jednu od londonskih zabava povodom popularnog Halloweena.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Ne da se smesti Od nje smo navikli na svašta, ali ovakav je dekolte i kod nje nešto sasvim novo i drugačije

24-godišnja Demi je dala mašti na volju pa se odlučila prerušiti u futuristički kostim, koji je naglasio njezin bujni dekolte, ali i bujnu pozadinu u tangicama. Fotografiju je objavila i na svom profilu na Instagramu, a lajkalo ju je više od 364 tisuće ljudi.

"Sviđa mi se ovo", "Bit ću zavidna na tvom tijelu do kraja života", "Opsjednuta sam tobom", "Prekrasna si", "Ti si sve", "Ti si moja djevojka iz snova", "Izgledaš stvarno dobro", dio je komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Demi je nedavno prekinula ljubavnu vezu s DJ-em Chrisom Martinezom, No čini se kako zbog toga nije previše uzrujana jer ako pogledamo njezin profil na Instagramu, on vrvi sve provokativnijim fotografijama po kojima bi možda neki već zaključili kako traži novog dečka.

Iako je na profilu na Instagramu prati gotovo 10,5 milijuna obožavatelja, Demi je ljubavni život i vezu s Chrisom držala daleko od njihovih očiju i nije otkrivala detalje u javnosti, a vijest  o kraju ljubavi potvrdio je  njezin glasnogovornik.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +5 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene