Demi Rose u seksepilnom izdanju naglasila obline i malo toga ostavila mašti.

Galerija


Božićne zabave u Londonu već su u punom jeku, a na jednu od njih uputila se i popularna britanska manekenka Demi Rose, koja nije propustila priliku da pokaže svoje obline zahvaljujući kojima se proslavila diljem svijeta i pridobila milijune i milijune obožavatelja.

Vezani članci Demi Rose Dok se oporavlja od prekida i teške godine, bujnim oblinama lomi srca svojih muških obožavatelja Demi Lovato (Foto: Instagram) Može li ona ikada biti čedna? Ne tako nevine fotke slavne seksi dame razbuktale maštu milijuna fanova

Bilo je to nakon što se suočila s trolanjem na društvenim mrežama zbog "sramotne" šetnje modnom pistom, kako su ju prozvali na društvenim mrežama. No čini se kako Demi zlobni komentari nisu dirnuli, kao ni poremetili planove da se pojavi u senzacionalnom izdanju kojim je mamila uzdahe i malo toga ostavila mašti.

Inače, u javnost je procurio video zbog kojeg se našla na meti kritika i izrugivanja zbog hoda na jednoj modnoj reviji održanoj u lipnju ove godine, što je i sama komentirala na Twitteru.

"Uz sve izrugivanje, da, nisam najbolji model za šetanje modnim pistama. Bila sam jako nervozna, nisam to željela, iza piste mi je nestao top, cipele su mi bile prevelike, a da ne spominjem da sam imala privatnih problema jer sam se borila s gubitkom roditelja, moja mama je preminula samo mjesec dana ranije", objasnila je.

Tvrdi da je, unatoč borbi s gubitkom, htjela da se njezini pokojni roditelji ponose njome.

"Htjela sam izaći iz svoje zone komfora, učiniti njih i samu sebe ponosnom, za što je bilo potrebno puno hrabrosti. Zato sam ponosna na samu sebe jer mnogima to ne bi uspjelo. Ali što je, tu je", dodala je Demi.

Nakon objave videa s modne revije društvene su mreže preplavili komentari u kojima su joj se izrugivali i kritizirali ju zbog načina hoda.

"Demi Rose strašno hoda po pisti", "Demi je predivna, ali mislim da modna pista nije za nju", "Ovo je bilo ponižavajuće", "Volim Demi, ali ovo je bio najgori izlazak na modnoj pisti u povijesti", "Nije stvorena za ovo", neki su od komentara koji su ju natjerali da progovori u vlastitu obranu.

Veza od pet godina završila optužbama za incest i zlostavljanje: "Vodili smo ljubav tri puta godišnje"