Demi Rose nastavlja s objavljivanjem provokativnih i izazovnih fotografija na društvenim mrežama.

Galerija


Britanska manekenka Demi Rose, koja se proslavila u svijetu zahvaljujući bujnim oblinama, u izolaciji vrijeme krati objavama na društvenim mrežama, kako sebi, tako i svojim 13,7 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

Vezani članci Demi Rose - 3 Namučila se s ležaljkom pa istaknula pozadinu po kojoj je slavna, a onda objavila snimke na kojima je kao od majke rođena Demi Rose - 3 Uvijek u oskudnom izdanju, no ovoga je puta pokušala zakloniti obline na zanimljiv način

25-godišnja Demi je tako je jednom od novijih objava malo toga ostavila mašti pozirajući u crvenom kostimu od od lateksa koji je jedva obuzdao njezino bujno poprsje.

"Voljela bih da sam superjunak tako da mogu isprašiti koronavirus", napisala je Demi uz fotografiju.

To je samo još jedna u nizu njezinih seksepilnih i razgolićenih fotografija kojima zaokuplja pažnju obožavatelja iz svih krajeva svijeta.

"Bila bi moj heroj", "Savršena si", "Kakva ljepotica", "Da sam barem ja tvoja haljina", "Čuvaj se Demi", "Ti si spektakl", "Dama u crvenom je prekrasna", "Ti si apsolutno predivna i nevjerojatna žena, volim te", samo su neki od tisuću komentara koje je dobila.

Slavna brineta nedavno je proslavila 25. rođendan koji je naravno obilježila izazovnom kombinacijom koja je više otkrivala nego sakrivala. 

Proslavio je 65. rođendan, ali žene ga i dalje obožavaju, a titule mačo-muškarca se ne odriče