Vruća provokatorica

Može li ona ikada biti čedna? Ne tako nevine fotke slavne seksi dame razbuktale maštu milijuna fanova

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) +0 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Slavna Instagram influencerica i model Demi Rose zna kako uzavreti krv svojim obožavateljima - reda jednu izazovnu fotku za drugom.

24-godišnja senzacija Instagrama Demi Rose postala je poznata zbog svojih oblina. Preciznije, bujna Britanka postala je poznata zbog kratke avanture s reperom Tygom, a zatim su njezine golišave fotografije privukle milijune obožavatelja koji se svakodnevno dive njezinim oblinama.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Profimedia) Za njom svi lude Bujne obline u prvom planu: Seksi manekenka koja izaziva pravu pomutnju gdje god se pojavi

Njezino tijelo mnogi smatraju savršenim, a zbog svoje visine od samo 157 centimetara zovu je i džepnom Venerom. Nevjerojatno bujni bokovi i grudi te lijepo lice vinuli su Demi u zvjezdanu orbitu, a ona se stvarno trudi svakog dana pridobiti još više pratitelja i fanova. 

Nakon što se nedavno golišava šetala pustinjama te snimala vruće fotke na Baliju, ljepotica je sada uskočila u bijelu mikro haljinicu koja pomalo podsjeća na seksi vjenčanicu za koju se nipošto ne bi moglo reći da reprezentira nevinost. 

Otkrivši noge i bujan dekolte, Demi je senzualno pozirala u uskoj bijeloj satenskoj haljinici koja joj je naglasila liniju, ali i nježniju stranu njezine ličnosti. 

Očekivano, fanovi su pali u trans. Poručili su joj da je prekrasna i da bez nje ne bi znali što sa svojim životom, a mnogi su joj čestitali i američki blagdan Thanksgiving. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thankful for all of you today. Happy Thanksgiving everyone! 🥰❤️

Objavu dijeli Demi Rose 🌹 (@demirosemawby)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene