Putovanja su za Demi Rose bila uobičajena, a sada ih se prisjeća objavljivanjem vrućih fotografija na Instagramu.

Galerija


Britanska manekenka Demi Rose, koja slavu duguje isključivo bujnim oblinama, trenutno je prisiljena biti u Londonu zbog izolacije usred pandemije koronavirusa, a da joj omiljena putovanja itekako nedostaju možemo primijetiti na njezinom profilu na Instagramu.

Vezani članci Demi Rose - 3 Namučila se s ležaljkom pa istaknula pozadinu po kojoj je slavna, a onda objavila snimke na kojima je kao od majke rođena Demi Rose - 3 Uvijek u oskudnom izdanju, no ovoga je puta pokušala zakloniti obline na zanimljiv način

No Demi se pobrinula da njezinih 13,9 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu ne ostane zakinuto za njezine razgolićene fotografije snimljene na egzotičnim destinacijama. Tako je podigla temperaturu s fotografijama na kojima se njezin bujni dekolte našao u prvom planu.

"Kakva ljepotica", "Djevojko, izgledaš sjajno", "Budi mi žena", "Tvoja pojava oduzima dah", "Ti si moj idol, uvijek si najbolja", "Tvoj osmijeh liječi", neki su od tisuća komentara koje svakodnevno dobiva u objavama.

Nedavno je objavila i fotorgafiju u crvenom kostimu od lateksa jer je poželjela biti superjunakinja. Bila je to samo još jedna u nizu njezinih seksepilnih i razgolićenih fotografija kojima zaokuplja pažnju obožavatelja iz svih krajeva svijeta.

Bili su rođeni jedno za drugo: Nikad se nisu vjenčali, a u tajnoj su vezi proveli 27 godina