U svom stilu

Objavila nešto čedniju fotku, ali bez obzira na to, svoje već prepoznatljive obline jedva je uspjela obuzdati

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +0 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Demi Rose objavila je fotografiju na kojoj pozira bez šminke i odjevena, ali njezine su se bujne obline opet našle u prvom planu.

Britanska manekenka Demi Rose, koja je svjetsku slavu stekla zahvaljući bujnim oblinama koje ju krase, objavila je na Instagramu novu fotografiju u, recimo, nešto čednijem izdanju nego inače, ali dekolte se ponovno našao u prvom planu. 

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

24-godišnja Demi prohladne je britanske dane zamijenila sunčanima na Ibizi, a fotografijama s odmora pohvalila se na društvenim mrežama. S obzirom na to da najčešće objavljuje one u minijaturnim kupaćim kostimima, posljednja fotografija u kratkim traper-hlačama i ružičastom topu pomalo je iznenadila njezine obožavatelje. 

"S obzirom na to da vam se svidjela, odlučila sam je objaviti", napisala je Demi uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Since you loved it I thought I’d post it. 🥰

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

No kako ne bi razočarala 10,5 milijuna obožavatelja, koliko ih je trenutačno prati na Instagramu, nešto ranije objavila je fotografiju u crvenom bikiniju, a pozirala je i odjevena u stilu gejše iako se nalazi na španjolskom otoku.

Demi je nedavno prekinula vezu s DJ-em Chrisom Martinezom, s kojim je bila dvije godine, i odlučili su ostati samo prijatelji koji će jedno drugoga poštovati i podupirati u poslu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +7 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene