Kraljica Instagrama

Kaubojka kakvu još niste vidjeli: Ljepoticu nestvarnih oblina u ovom seksi izdanju nemoguće je zaboraviti

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +2 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Model Demi Rose u seksi izdanju kaubojke zapalila je Instagram.

Britanka Demi Rose krade pažnju gdje god se pojavi, a njezine golišave fotografije oduševljavaju i muškarce i žene. Sada je ova slavna cura nevjerojatno bujnih oblina još jednom dokazala zbog čega ju smatraju kraljicom golišavih selfija Instagrama. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Čedna Demi Za ovom ljepoticom raskošnih oblina uzdišu muškarci diljem svijeta, ali ona ljubi samo jednoga

Demi je karijeru je započela kao model za donje rublje kada se preselila iz Velike Britanije u SAD. Njezin glavni adut od uvijek su bile gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu, a ona se svoje atribute baš nikada nije sramila pokazivati. 

Sada je ova zanosna Britanka svojim obožavateljima priredila još jednu pravu poslasticu za oči. Nakon što se vratila s Balija gdje je snimila cijeli iz provokativnih fotografija, Demi je posjetila i pustinju pored Las Vegasa gdje se preobrazila u kaubojku. I to vjerojatno najseksipilniju kaubojku koju ste ikada vidjeli. 

Pozirajući u toplesu te u čipkastim tangicama, Demi je uskočila u kaubojske čizme i na glavu stavila odgovarajući šešir. Vruće fotke odmah su dobile preko pola milijuna lajkova na Instagramu, a oduševljenju fanova jednostavno nije bilo kraja. 

Vjerni pratitelji tako su ljepotici poručili da je jednostavno božanstvena te da zrači beskrajnom ljepotom, a bilo je i onih koji su joj rekli da ih njezina guza ostavlja bez riječi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The desert series continues 🏜 by @dannydesantos

Objavu dijeli Demi Rose 🌹 (@demirosemawby)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +6 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene