Brad Pitt (Foto: Getty Images)
Brad Pitt (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Demi Moore smatra da će Bradu to pomoći da se suoči s teškim periodom, ali i da će pozitivno utjecati na njihovo zbližavanje.


Sve životne nevolje koje su Brada Pitta zadnjih godina zatekle, glumca su dovele do ruba, barem tako piše Radar Online. 

Vezani članci Jennifer Aniston Zbog jedne fotografije koju je Aniston objavila komentatori na društvenim mrežama uvjereni da je opet s Bradom Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna

Očajan i usamljen Pitt dotakao je dno, a u pomoć mu je pritekla dugogodišnja prijateljica Demi Moore koja je slavnog glumca uvjerila da se priključi kabali - kontroverznom kultu koji se bazira na tajnovitim i misterioznim porukama.

Brad je pomoć prijateljice zatražio nakon što se razveo od Angeline i odvojio od šestero djece koje je dobio u braku s njom. "Tražio je nešto što će podići njegov duh. Demi mu je savjetovala da bi to mogla biti kabala", kazao je dobro upućen izvor.

Kult se bazira na tamnoj magiji i drugim bizarnim postupcima kojima se najmeravaju otjerati duhovi, ali i psihički napadi. Proučavanje kabale spojilo je Demi i Brada koji su sada, tvrde očevici, prisniji nego ikada.

"Nije tajna da bi Demi voljela da se dogodi nešto više. Sada kad je Brad konačno slobodan možda se to napokon i dogodi", zaključio je izvor za Radar Online.