Prisniji no ikad

Životne nedaće Brada Pitta dovele do ruba, prijateljica Demi Moore uvela ga u mistični kult da mu pomogne

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Demi Moore smatra da će Bradu to pomoći da se suoči s teškim periodom, ali i da će pozitivno utjecati na njihovo zbližavanje.

Sve životne nevolje koje su Brada Pitta zadnjih godina zatekle, glumca su dovele do ruba, barem tako piše Radar Online. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga (Foto: Instagram) Nije baš lako Koliko zapravo znate o ovim zvijezdama? Pokušajte pogoditi prava imena ovih poznatih osoba

Očajan i usamljen Pitt dotakao je dno, a u pomoć mu je pritekla dugogodišnja prijateljica Demi Moore koja je slavnog glumca uvjerila da se priključi kabali - kontroverznom kultu koji se bazira na tajnovitim i misterioznim porukama.

Brad je pomoć prijateljice zatražio nakon što se razveo od Angeline i odvojio od šestero djece koje je dobio u braku s njom. "Tražio je nešto što će podići njegov duh. Demi mu je savjetovala da bi to mogla biti kabala", kazao je dobro upućen izvor.

Kult se bazira na tamnoj magiji i drugim bizarnim postupcima kojima se najmeravaju otjerati duhovi, ali i psihički napadi. Proučavanje kabale spojilo je Demi i Brada koji su sada, tvrde očevici, prisniji nego ikada.

"Nije tajna da bi Demi voljela da se dogodi nešto više. Sada kad je Brad konačno slobodan možda se to napokon i dogodi", zaključio je izvor za Radar Online.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene