59 joj je godina!

Donedavno je glavna tema bilo njezino zaleđeno lice, no zbog golišavih prizora sad svi pričaju o njezinoj liniji na pragu šezdesete!

Demi Moore Demi Moore Demi Moore/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore - 10 Demi Moore - 11 Demi Moore - 6 Demi Moore - 7 Demi Moore - 8 Demi Moore - 9 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +7 Demi Moore - 3 Galerija

Demi Moore još uvijek uživa u ljetnim danima, a na Instagramu se pohvalila i besprijekornom figurom i kupaćem kostimu.

Glumica Demi Moore pohvalila se kako ona još uvijek uživa u ljetnim danima.

Pogledaj i ovo Bruce Willis s obitelji - 2 Ovo se rijetko viđa Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

Na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u badićima, a zbog njezine besprijekorne figure mnogima je teško povjerovati kako će uskoro napuniti 60 godina. 

"Upijanje sunca u zadnjim danima ljeta", napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Njezini pratitelji uputili su joj niz komplimenata na račun izgleda:

"Zgodna", "Savršena", "Kakvo tijelo", "Goriš", "Predivna", "Ljepotica".

Na fotografijama je vidljivo da je glumica tijekom života išla na ugradnju umjetnih grudi, a iako ona sama o tome ne priča, vidljivo je i da se podvrgnula raznim tretmanima za pomlađivanje lica. Nagađa se kako je pretjerala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postalo ju je sve teže prepoznati.

Demi je nedavno potvrdila vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi sa slavnim chefom Švicarcem Danielom Hummom, i to na Instagramu, na kojem je objavila njihove zajedničke fotografije koje su nastale na ovogodišnjem French Openu i ulicama Pariza.

Iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 4 +25 Ivana Mišerić - 4 Celebrity Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 +25 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 Celebrity Princ William iznenadio potezom prema Meghan koji su zabilježile kamere, Kate je samo stajala i gledala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene