Uhvaćena!

Demi Moore je u Dubrovniku! U badiću je snimili na terasi vile, poznato je i tko joj pravi društvo na ljetovanju

Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore na svojem je Instagramu otkrila da ljetuje u Hrvatskoj, a sada je snimljena na terasi vile u Dubrovniku gdje je uživala u društvu dvojice muškaraca.

Slavna holivudska glumica, 58-godišnja Demi Moore jedna je od mnogih svjetskih celebrityja koji su ovo ljeto odlučili posjetiti Lijepu Našu.

Pogledaj i ovo showbuzz bome! Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

Da ljetuje u Hrvatskoj otkrila je sama na svojem Instagramu gdje je objavila selfie s dubrovačkim zidinama u pozadini, a fotografi su je sada uhvatili i na terasi njezine vile u Dubrovniku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Demi je unajmila istu vilu u kojoj su ranije ovo ljeto boravili Harrison Ford i Calista Flockhart, a ona je sa sobom na odmor povela cvjećara i parfumera Erica Buterbaugha i glumca Patricka Hilgarta.

Dobro raspoloženi i u ljetnim izdanjima, nisu se uopće obazirali na fotografe te su uživali u razgovoru i sunčanju. Demi je u crnom bikiniju pokazala i svoju zanosnu figuru, a kasnije se presvukla i u badić crvene boje.

O boravku holivudske ljepotice u Dubrovniku raspisali su se i svjetski mediji pa je ovo sjajna reklama za našu zemlju. Prije dolaska u Hrvatsku s kćeri Rumor Willis, koju ima iz braka s Bruceom Willisom, ljetovala na grčkom Mikonosu.

U Hrvatskoj je trenutno i velika NBA zvijezda Michael Jordan koji sa suprugom Yvette Prieto na luksuznoj jahti obilazi našu obalu, kao i kći milijardera Bernieja Ecclestonea, Tamara, čiji je otac također ranije ovog ljeta posjetio Dubrovnik i Trogir. Još neke od svjetski poznatih zvijezda koje su kao ove godine ljetovali u našoj zemlji su glazbenik Bono Vox, anđelice Victoria's Secreta, osnivač i bubnjar grupe Queen Roger Taylor te engleski nogometni reprezentativac Jack Grealish.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene