wow!

Vruće ljeto provodi na hrvatskoj obali, a zbog ove fotke u badiću mnogima se zavrtjelo u glavi!

Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 3 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 1 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 3 +0 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 4 Galerija

Demi Moore posljednjih je dana uživala u Dubrovniku, a na Instagramu je sada objavila fotku zbog kojih se mnogima zavrtjelo u glavi.

Holivudska glumica Demi Moore posljednjih nekoliko dana uživa u Hrvatskoj, a na društvenim mrežama je otkrila kako ljetuje u Dubrovniku. Vrijeme odmora iskoristila je i za promociju kupaćih kostima na Instagramu, a pozirala je u crvenom jednodjelnom badiću koji je savršeno istaknuo njezinu liniju.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

"Crveno vruće ljeto", napisala je Demi u opisu fotografije ispod koje je redom dobila samo komplimente. Brojni pratitelji poručili su joj da izgleda savršeno, a u 59. godini zaista je poput djevojčice.

Podsjetimo, In Magazin je prije nekoliko dana otkrio luksuzni interijer u kojem Moore uživa u Dubrovniku. Odsjela je u luksuznoj vili Agavi u kojoj većinu vremena provodi na terasi uživajući u društvu prijatelja. Prelijepa vila krije interijer u mediteranskom stilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Glumici i društvu na raspolaganju su bazen, jacuzzi, sauna, fitness i brojni drugi sadržaji. U vili su već boravile brojne zvijezde poput Mickeyja Rourkea i Kevina Spaceyja, a slavni niz nedavno je nastavio Harrison Ford. On je, poput brojnih drugih zvijezda, prošetao starom jezgrom grada na oduševljenje turista, ali i ugostitelja koji sa zvijezdama uglavnom imaju dobra iskustva.

Demi je prije šest godina posljednji put posjetila Dubrovnik, a onda su je fotografi uhvatili u društvu njezinih kćeri.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Na društvenim mrežama osvanula fotografija Harisa Džinovića bez njegova zaštitnog znaka, pa kod mnogih probudila i nostalgiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene