Demi Moore navršila je 56 godina, a izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

Galerija


I prije nego što je oduševila ulogom Molly Jensen u filmu "Ghost", sa samo 23 godine, američka glumica Demi Moore izgledala je senzacionalno i svojom je ljepotom plijenila pažnju gdje god se pojavila.

Vezani članci Rachel Weisz (Foto: Profimedia) Ovakvu ju nemamo često prilike vidjeti: Ležerno izdanje inače glamurozne oskarovke Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jedna od najplaćenijih glumica u stvarnom životu izgleda skroz drugačije nego na crvenom tepihu

S minimalnom količinom šminke na licu, dugačkim šiškama koje su joj padale u oči i na kojima je nosila samo maskaru, Demi je slovila za prirodnu ljepoticu.

Danas kada je navršila 56 godina, Demi ima poprilično naglašene obraze koje voli naglasiti rumenilom i bronzerom, no slavna glumica izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

Jedna od njezinih najpopularnijih uloga koje je odigrala zasigurno je ona u filmu "Striptiz", u kojem je pokazala savršeno tijelo. A da je u top-formi, Demi je pokazala i prošle godine u filmu "Blind", na čijem se snimanju također skinula u donje rublje.

No ni zvijezde nisu savršene, Demi je tako jednom prilikom na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj joj fali zub, a gostujući kod Jimmyja Fallona otkrila je što joj se dogodilo: 

"Izgubila sam prednje zube. Voljela bih da mogu reći da sam vozila skateboard ili da sam ostala bez njih na neki drugi cool način, ali mislim da je važno da ovo podijelim s obzirom na to da je ovo, poslije srčanih bolesti, vjerovatno jedan od najčešćih uzroka smrti u Americi, a to je stres", priznala je tada Demi.

Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi