Demi Moore pojavila se na obnovi bračnih zavjeta Brucea i Emme Williams.

Galerija


Holivudska glumica Demi Moore pridružila se proslavi obnovi vjenčanih zavjeta svog bivšeg supruga, glumca Brucea Willisa i njegove druge supruge Emme Heming Willis.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Jedan od najslađih holivudskih parova potražio stručnu pomoć za spas braka?

56-godišnja Demi bila je među uzvanicima koji su se okupili kako bi proslavili brak 64-godišnjeg Bruce i 40-godišnje Emme i to svečanom obnovom zavjeta.

Demina i Bruceova najstarija kći Rumer na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju sretne obitelji.

"Tata i pomajka vjenčali se ponovno nakon 10 godina braka! Jako sam sretna što sam ovdje i što slavim s ovom ekipom. Volim vas puno oboje", napisala je 30-godišnja Rumer.

Na toj se fotografiji nalazi i nasmiješena Demi odjevena u zlatnu haljinu s bijelim cvijetovima.

Fotografijom s proslave na društvenim se mrežama pohvalila i Emma.

"Rekli smo si, uzimam, ponovno, deset godina kasnije", napisala je u objavi.

Demino pojavljivanje na proslavi zapravo i nije veliko iznenađenje obzirom na to da je bila i jedna od uzvanica na njihovu prvom vjenčanju 2009. godine jer su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

Ona i Bruce u braku su bili od 1987. do 2000. godine, a osim Rumer, roditelji su 27-godišnje Scout te 25-godišnje Tallulah.

Bruce s Emmom dijeli dvije kćeri, 6-godišnju Mabel i 4-godišnju Evelyn.

Nakon razvoda s Demi, glumac je u javnosti nekoliko puta izjavio kako više ne vjeruje u ljubav i da misli kako je nikad više neće pronaći. Ipak, izgleda da je samo trebao vjerovati u nju.

"Proveo sam 10 godina solo. Većinu tog vremena bio sam nesretan. Na tamnim mjestima. Nikad nisam mislio da je biti s nekime u vezi odgovor na sva moja pitanja. Govorio bih "jesam sam, ali nisam usamljen", ali time sam se samo zavaravao. Onda sam se počeo družiti s Emmom i dan po dan moj je život postajao sretniji", izjavio je Bruce u intervjuu prije 10 godina.

Što se Demina ljubavna života tiče, nju su mediji u posljednje vrijeme povezivali sa srpskom modnom stilisticom Mašom Mandžukom i to nakon što su zajedno snimljene prošlog prosinca u Los Angelesu.

Zvijezda filma "Striptiz" nedavno je otkrila kako je imala naviku stavljati ljubavne veze na prvo mjesto, odmah iznad karijere.

"Veze su mi najvažnije, a ono što radim je na drugom mjestu", izjavila je ranije ovog mjeseca na Goop Health samitu.

Demi je u prvom braku bila s Freddyjem Mooreom s kojim je u braku provela pet godina, i čije je prezime zadržala. Drugi brak bio je onaj s Bruceom, a treći s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom koji je potrajao 9 godina, a razvod s njim ju je navodno slomio. 

Marko Grubnić s tugom se prisjetio najboljeg prijatelja: "Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće"