sama se odala!

Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore na Instagramu je objavila fotografiju s ljetovanja na kojoj su mnogi prepoznali Hrvatsku.

Slavna glumica Demi Moore (58) navodno je stigla na ljetovanje u Hrvatsku bez da je itko to znao, a odala ju je fotografija koju je objavila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

"Nedjeljni selfie", napisala je u opisu fotke na kojoj je nasmiješena pozirala uz more, a mnogi su na njoj prepoznali našu obalu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

"Jesi li u Italiji?" pitao ju je jedan pratitelj ispod fotke, na što je drugi odgovorio: "Ne, definitivno je u Hrvatskoj, malo izvan Dubrovnika".

Demi uz fotku nije dodala lokaciju, pa još nije posve sigurno je li zaista došla u Hrvatsku. Nedavno je s kćeri Rumor snimljena na plaži u grčkom Mikonosu gdje je plijenila poglede svojom zanosnom figurom na pragu šestog desetljeća.

Rumor je dobila u braku s Bruceom Willisom s kojim ima još dvije kćeri, Scout i Tallulah, a bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima nakon razvoda. U braku su bili od 1987. do 2000. godina, a i danas se često druže, što Bruceovoj sadašnjoj supruzi Emmi nimalo ne smeta pa su svi zajedno proslavili i njihovo vjenčanje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene