To bi bio hit!

Je li ovo moguće? Glasina o Johnu Travolti i Demi Moore većinu je oduševila, ali čekaju se njihovi službeni komentari

John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 John Travolta (Foto: Profimedia) Galerija

John Travolta navodno se u zadnje vrijeme ne odvaja od Demi Moore, viđeni su i na romantičnoj večeri, a šuška se i da ih je spojio Bruce Willis.

Sve su glasnija šuškanja o novom paru u Hollywoodu koji nitko nije očekivao.

Pogledaj i ovo John Travolta Jedan od omiljenih Nakon ovog filma karijera mu je procvjetala, a onda su mu život obilježile tragedije, možete li vjerovati da ima već 70 godina?

Strani mediji prenose da su glumci John Travolta (67) i Demi Moore (58) u zadnje vrijeme provode puno vremena zajedno, a u prilog glasinama ide i svjedočanstvo jedne konobarice iz restorana u Floridi gdje su bili skupa.

"Sjedili su za stolom u kutu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijala i čak su se držali za ruke", ispričala je konobarica za medije.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njezin bivši muž, glumac Bruce Willis. Naime, Willis i Travolta prijatelji su već dugo godina i navodno mu je predložio da se naše s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Kelly Preston.

Sve to potaknulo je glasine o novom holivudskom paru i preostaje samo čuti što oni imaju za reći o tome.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Podsjetimo, Travoltina supruga Kelly preminula je prije godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti. U braku su bili 28 godina i zajedno su dobili troje djece, no njihov najstariji sin Jett izgubio je život 2009. godine u tragičnoj nesreći. Glumac se s gubitkom sina i supruge još nije pomirio i redovito im posvećuje objave na društvenim mrežama.

Travoltina nova navodna djevojka Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa s kojim je odbila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene