Demi Moore ljubavnu je sreću nakon tri propala braka odlučila potražiti u zagrljaju žene.

Galerija


Početkom studenog pojavile su se glasine o tome da je holivudska glumica u vezi sa srpskom stilisticom.

Vezani članci Demi Moore Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Glumica očajno želi rasprodati knjigu, pa piše i o tome kako je prvog supruga varala dan prije svadbe

Riječ je o 55-godišnjoj Demi Moore, koja je, čini se, ljubavnu sreću nakon tri propala braka odlučila potražiti u zagrljaju druge žene.

Podsjetimo, s prvim suprugom Freddyjem Mooreom u braku je provela pet godina, ali prezime je zadržala. Bruce Willis postao joj je suprug 1987. godine, a rastali su se 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri.

S 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom Demi je provela ukupno devet godina, a bliski izvori tvrde da ju je razvod potpuno slomio.

No čini se kako je glumica već dvije godine u sretnoj ljubavnj vezi, i to sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom.

Par je prvi put viđen zajedno prošle godine u Beogradu, a šuška se kako već žive zajedno te zajedno odgajaju Mašinu kći Rumi koja ima dvije godine. Navodno je stilistica prošli Božić proslavila s Demi i Bruceom, s kojim je glumica ostala u vrlo prijateljskim odnosima.

A djevojke su sad s malenom Rumi viđene u ležernoj šetnji i kupovini igračaka u Los Angelesu te se nije moglo ne primijetiti koliko je Demi bliska s malenom.

"Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu vidjeti u šetnji Los Angelesom", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail, no Demi o svemu mudro šuti, kao i njezina navodna djevojka.

Pogledajte emotivnu reakciju oca Denisa Barte na direktan plasman njegova sina u finale showa

Senzacionalno otvaranje Supertalenta: Maja je ponosna jer je ovo malo čudo baš ona odabrala