Teška borba

Nakon predoziranja, majka posrnule pjevačice tvrdi: "Trijezna je 90 dana, oporavlja se!"

Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) +0 Demi Lovato (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačica Demi Lovato predozirala se početkom srpnja u svom domu.

Mlada pjevačica predozirala se krajem srpnja.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Getty Images) Životna drama pjevačice Demi će se oporaviti, ali prijatelji su zabrinuti za nju: ''Opet uzima drogu u velikim količinama''

Radi se o 25-godišnjoj Demi Lovato koja se 24. srpnja predozirala heroinom prije podneva po lokalnom vremenu u svom holivudskom domu odakle je prevezena u bolnicu.

Demi je uvijek otvoreno govorila o borbi s ovisnošću koja traje već godinama, a nekoliko tjedana prije predoziranja dalo se naslutiti kako nešto nije kako treba, iako je prethodno proslavila 6 godina čistoće. Sve je kulminiralo pjesmom "Sober" u kojoj je otvoreno molila fanove, prijatelje i obitelj za oprost priznajući kako ponovno konzumira alkohol i droge.

"Jučer, prije 6 godina, pila sam votku iz plastične boce u 9 ujutro i povraćala u automobilu. Sjećam se da sam tada pomislila kako mi to više nije zabavno i da sam postala ista kao moj otac", rekla je u ožujku na koncertu u New Yorku. Dok je bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Wilmerom Valderramom, Demi je bila pod kontrolom, no nakon što su se po tko zan koji put razišli, ponovno je pokleknula. Ipak, Wilmer je uz nju bio i tijekom posljednje hospitalizacije.

A čini se kako se pjevačica dobro oporavlja te je spremna za još jednu tešku borbu. O njezinom stanju nedavno je progovorila i njezina majka koja tvrdi kako joj je stanje sve bolje. "Demi je trijezna 90 dana i uspješno se liječi. Ne mogu biti više ponosna na nju nego što jesam. Ovisnost je teška bolest i zahtjeva naporan trud. Put do izliječenja je jako težak i ne postoje prečaci", izjavila je njezina majka koja se također borila s ovisnošću pa itekako dobro zna kroz što njezina kćer prolazi.

Ipak, gospođa Lovato tvrdi kako ne zna što je potaknulo Demi da ponovno posrne. "Ne mogu to znati sa sigurnošću. Nitko to ne može znati", rekla je.

Pjevačica se u kolovozu putem Instagrama zahvalila obožavateljima na ljubavi i podršci te obećala kako će se nastaviti hrabro boriti. "Trebam vremena za izliječiti se i jedva čekam dan kada ću moći reći da sam prešla na sunčanu stranu ulice", napisala je u kratkom pismu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Trevor Engelson (Foto: Getty) +2 Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Celebrity Meghan Markle od prvog je muža zahtijevala da potpiše "trudnički ugovor", evo što je on sadržavao

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić (Foto: Instagram) Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić +2 Anđelka Prpić Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kako je Anđelka Prpić izgledala na dan vjenčanja: "Nije kostim za Noć vještica"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene