Potpuno drugačija!

Zbog čudne frizure i kilograma viška daleko je od slatkice kakvu pamtimo, danas zbilja ne sliči sebi!

Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Instagram) +0 Demi Lovato (Foto: Getty Images) Galerija

Demi Lovato na najnovijim paparazzo fotografijama gotovo da i ne nalikuje na samu sebe, a uhvatili su je u društvu milijunašice Paris Hilton.

Pjevačica Demi Lovato snimljena je tijekom druženja s Paris Hilton u Zapadnom Hollywoodu, no slavnu je glazbenicu malo tko uspio prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Profimedia) Teška sudbina Tek joj je 28, a iza nje je pravi pakao: Zaprepastila pričom o trenutku kad je umalo umrla!

Naime, Demi je u potpunosti odlučila promijeniti imidž i ošišala se na nekad popularnu frizuru, takozvanu "fudbalerku", a dodatnu je pažnju plijenila i odjevnom kombinacijom. Točnije, kariranom košuljom ispod koje nije nosila ništa, tek crne čarape, a u takvom izdanju su je uhvatili i tamošnji paparazzi

U svibnju ove godine objavila je da se smatra nebinarnom osobom i da će se odsad oslovljavati s 'oni', rekavši da je "do toga došla nakon dubokog suočavanja sa samom sobom".

Već je ranije govorila o depresiji, poremećajima ishrane i ovisnostima, a nije tajna da je u nekoliko navrata bila u klinikama za rehabilitaciju. Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka. 2018. godine se gotovo predozirala te umalo umrla, nakon čega je provela dva tjedna u bolnici i centru za odvikavanje.

Demi nikada nije tajila svoje probleme, a jedan od njih bio je i njezin odnos s ocem Patrickom, s kojim je prekinula sve veze i nikada to nije promijenila. Često je spominjala kako je otac bio nasilan prema njoj i majci.

"Bio je zao, ali je htio biti dobra osoba. Htio je spasiti obitelj, no ipak je rekao kako je sretan zbog moje majke kada se ponovno udala", ispričala je Lovato u jednom intervjuu. Otac joj je preminuo 2013. godine od posljedica raka, a kasnije je pjevačica ispričala i kako je bio psihički bolestan.

Prošle godine je objavila kako je zaručena s dečkom Maxom Ehrichom, no ubrzo zatim par je objavio da su prekinuli. Max je pjevačici slomio srce, a ubrzo nakon toga pronašao je i novu djevojku. Šuškalo se da je razlog prekida njihovih zaruka bila još jedna pjevačica, točnije Selena Gomez. Naime, Demi navodno nije mogla podnijeti glasine o porukama koje je Max 2015. godine slao njezinoj kolegici i prijateljici u kojima je uspoređivao njih dvije te govorio Seleni da je ljepša i bolje pjeva.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Celebrity Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene