Nastradao nedužan

Izbila mu zub! Slavna pjevačica prekinula vezu pa višak energije ispucala na treneru boksa

Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Instagram) +0 Demi Lovato (FOTO: Getty) Galerija

Demi Lovato prekinula je vezu s Henryjem Levyjem nakon nekoliko mjeseci izlaženja.

Američka pjevačica Demi Lovato čiji je život, osim glazbe, obilježila ovisnost o alkoholu i drogama, ponovno se našla u novim problemima, ovog puta onim ljubavnim.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Profimedia) Dobro se oporavlja Prošlo je godinu dana otkad su je bez svijesti našli na podu njezine vile, a danas živi bez poroka

Naime, tek što su se njezini obožavatelji navikli na njezinu novu vezu s dizajnerom Henryjem Levyjem, dočekala ih je vijest kako je par već prekinuo. Nakon što su nekoliko mjeseci proveli zajedno, Demi i Henry definitivno su prekinuli i nisu više par potvrdio je izvor blizak pjevačici za People and Entertainment Tonight.

Još na Valentinovo su objavili zajedničku fotografiju na Instagramu, no čini se kako im ipak nije bilo suđeno.

Anonimni izvor tvrdi kako se i Levy također borio s ovisnošću o opojnim sredstvima i kako je to glavni razlog zbog kojeg se Demi odlučila maknuti od sada već bivšeg dečka.

Demi je na vlastiti oporavak fokusirana od lipnja prošle godine, što podrazumijeva i redovita javljanja u ustanovu za odvikavanje.

"Nije pokleknula od predoziranja. Nedavno je otišla u kliniku i to vlastitom odlukom. Tamo je provela nekoliko tjedana kako bi se malo maknula iz Los Angelesa", izjavio je izvor blizak Demi.

No sudeći prema posljednjem objavljenom videu na svom profilu na Instagramu, Demi se osjeća sjajno i snažno, možda čak i presnažno jer je vlastitom treneru boksa uspjela izbiti zub.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

"Doslovno sam izbila zub Jayu Glazeru tijekom jutrošnjeg treninga! Hahahaha, oprosti Jay! Pa treneru, kada imam prvi dvoboj?", napisala je Demi uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato se krajem srpnja prošle godine predozirala u svom domu nedugo nakon što je proslavila 6 "čistih" godina. Pjevačica je godinama otvoreno govorila o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama, a priznala je i kada je ponovno posrnula.

Prije Henryja, Demi je bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Wilmerom Valderramom, Fezom iz serije "Lude 70-te". On je uz nju bio i nakon što se predozirala, a unatoč prekidu, par je ostao u prijateljskim odnosima.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser, Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Instagram) Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser pozirao s predsjednicom, ali njegov komentar privukao je više pozornosti nego sama fotografija

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Alilović (Foto: Facebook) +0 Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +1 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina i Tomica Petrović gadno se posvađali pa okončali poslovnu suradnju dugu 17 godina?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene