Pjevačica Maja Šuput zna kako privući pozornost okupljenih.


Na održanoj tiskovnoj konferenciji povodom 6. CMC festivala Vodice 2014 pojavile su se brone poznate osobe, no sve njih zasjenio je - dekolte pjevačice Maje Šuput.

Novi hit Vjekoslave i Tončija Huljića

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput prvi put o želji za još jednom bebom: "Nikada do sada nisam mogla zamisliti da nekoga možeš tako voljeti!'' Mate Mišo Kovač i Ivana Kovač Fotka legendarnog Miše Kovača s unučicom raznježila obožavatelje, koji ga nisu i predugo vidjeli, posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti

Vrckava Maja pažnju je plijenila u veseloj modnoj kombinaciji, a uživala je u društvu svojih kolega Bojana Jambrošića, Ivana Zaka i Ivane Kovač.

Svi oni nastupit će na ovogodišnjem CMC Festivalu. Neke pjesme već su u eteru, a neke se još stvaraju, ali sljedeća dva i pol mjeseca bit će dovoljna da se upoznamo sa svim novim izvođačima.

Lani su među najuspješnijima bile pjesme 'Nirvana' Jelene Rozge, 'Majske kiše' Teške industrije i Kemala Montena, te 'Ilegala' Ivana Zaka, a ove godine će nam se s novim pjesmama predstaviti: Jelena Rozga, Željko Bebek, Magazin, Ivana Kovač, Giuliano, Mladen Grdović, Maja Šuput, Alka Vuica, Bojan Jambrošić, Klapa Iskon, Ivan Zak i brojni drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook