Novopečena mama

Srpska manekenka izašla iz rodilišta spremna za pistu, a ovo su fotografije koje su javnost pomalo ostavile u čudu!

Dejana Živković Dejana Živković Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dejana Živković i Filip Simović - 1 Dejana Živković i Filip Simović - 4 Dejana Živković i Filip Simović - 5 Dejana Živković i Filip Simović - 2 Dejana Živković i Filip Simović - 3 Dejana Živković i Filip Simović - 6 Dejana Živković i Filip Simović - 7 Dejana Živković i Filip Simović - 8 Dejana Živković i Filip Simović - 9 Dejana Živković - 1 +9 Dejana Živković - 2 Galerija

Manekenka Dejana Živković i njen suprug Filip Simović snimljeni su ispred rodilišta u Beogradu sa sinom Lavom, a novopečena majka je oduševila figurom nekoliko dana nakon poroda.

Srpska manekenka Dejana Živković prije nekoliko dana na svijet je donijela svoje prvo dijete, sinčića kojeg je nazvala Lav, a u ponedjeljak je izašla iz rodilišta.

Po nju je došao suprug Filip Simović s golemim buketom i zajedno su nasmiješeni pozirali fotografima, a palo je i nekoliko poljubaca ispred kamera.

Mnogi komentiraju da manekenka nakon poroda izgleda fenomenalno, a ona je o svojem sinčiću kratko rekla: "Bebac je savršen", piše Nova.rs.

Dejana i Filip vjenčali su se u veljači kod matičara bez velike pompe i organizirali su druženje za najuži krug ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DEYANA🤍 (@dejanazivkovic)

Ona je u prošlosti ljubila bosanskog tenisača Damira Džumhura, a 2018. godine šuškalo se i da bi mogli stati pred oltar, no njoj je tada prioritet bila inozemna karijera koju je godinama gradila u Americi.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Andrei Ionuț Andrei Ionuț Kalush Orchestra +19 Kalush Orchestra Zanimljivosti Nema kraja skandalima na Eurosongu! Optuženi su za varanje, a sada tvrde da je njihovih 12 bodova nepravedno dodijeljeno Ukrajini

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene