hit na Instagramu!

Dejan Lovren sa sinom uživao u spektakularnom prizoru na pučini pa obradovao obožavatelje snimkom

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +3 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Dejan Lovren je na svojem Instagramu objavio video s dupinima koje je snimio tijekom vožnje brodom sa sinom Josipom.

Naš nogometni reprezentativac Dejan Lovren nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva uživa s obitelji u tipičnim ljetnim radostima, a svojom zadnjom objavom na Instagramu obradovao je i brojne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car "Pa koliko ste prekrasni!" Lijepa supruga našeg nogometaša objavila fotke s raskošnog krštenja njihova sinčića pa otkrila i koji mu je bivši Vatreni bio kum!

Dejan je podijelio video s dupinima koji iskaču iz mora koje je snimio tijekom vožnje brodom sa svojim sinom Josipom, a objavio je i fotografiju na kojoj njih dvojica uživaju u spektakularnom prizoru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

"Divno", "Kako su lijepi", "Naš Jadran, nigdje ljepše! Uživaj!", "Prekrasno", pisali su mu obožavatelji iz raznih dijelova svijeta, a objava je u samo par sati skupila na desetke tisuće lajkova.

Lovren je prije toga pratitelje raznježio još jednom fotkom s broda na kojoj grli sina, uz koju je napisao: "To je ljubav koja nema kraja".

Podsjetimo, Dejan je od 2012. u braku s Anitom, koju je upoznao davne 2005. godine kada je imao samo 16 godina. Prije nego su se vjenčali, par je imao kratki prekid, no ubrzo Anita je zatrudnjela s njihovim prvim djetetom i krajem kolovoza iste godine dobili su kćerkicu Elenu.

U ljeto 2013. godine imali su i crkveno vjenčanje, a sina Josipa dobili su sredinom 2015. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene