Nakon Svjetskog prvenstva s kojeg su se vratili kao viceprvaci naši Vatreni krenuli su na zaslužene godišnje odmore.

Galerija


Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji s kojeg su se vratili kao viceprvaci naši Vatreni krenuli su na zaslužene godišnje odmore.

Vezani članci Luis Figo (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Gotov odmor za ovu godinu: Legendarni nogometaš i njegova prelijepa supruga napustili su Hrvatsku! Raquel Mauri (Foto: Instagram) Bome hrabra fotka: Rakitićeva supruga Raquel ovaj je put pokazala više nego što smo od nje navikli

Većina njih jedva je dočekala da se vrati u zagrljaj svojih boljih polovica i djece, a među prvima na odmor je krenuo i jedan od naših najzgodnijih nogometaša, 29-godišnji Dejan Lovren.

Dejan je unajmio luksuznu jahtu na kojoj plovi po hrvatskoj obali, a društvo mu pravi i poznati glumac Enis Bešlagić.

No sve je ostalo u sjeni posljednje fotografije koju je Dejan objavio na svom profilu na Instagramu, a u kojoj će pripadnice ljepšeg i nježnijeg spola itekako uživati.

Na njoj nogometaš gleda kroz dalekozor i priziva svog suigrača Šimu Vrsaljka, dok će žene prizivati Dejana da češće objavljuju golišave fotografije kojima će dobiti još bolji uvid u njegovo isklesano tijelo te brojne tetovaže kojima ga je ukrasio.

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

"Ne biraš svoju obitelj, oni su poklon od Boga, kao i ti njihov", piše na Dejanovim rebrima, dok ispod srca stoje imena njegove supruge Anite i kćeri Elene.

Dejan Lovren (Foto: Instagram)
Dejan Lovren i Enis Bešlagić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Par koji se vjenčao 2012. godine ima i sinčića Josipa.