Par se kod matičara vjenčao prije godinu dana, a ove subote su sudbonosno 'Da' izrekli i pred svećenikom u crkvi Majke Božje Remetske u Zagrebu.


Prije godinu dana nogometaš Dejan Lovren i njegova supruga Anita vjenčali su se kod matičara u Zagrebu u strogoj tajnosti.

>> Oženio se Tomečak! Iz Dinama došli Ibanez i Pokrivač sa zaručnicama

Vezani članci Skele na zgradi Županijskog suda u Zagrebu - 2 Na oštećeni Županijski sud postavljene skele, ali ne samo zbog potresa. Stručnjak: ''Za ovakve zgrade se ne brinem'' Oštećeni krovovi nakon potresa Šef zavoda za prostorno uređenje Zagreba objasnio zašto se Spomenik domovini i dalje gradi

Bračni par koji ima i kći Elenu tijekom ove subote izrekao je sudbonosno 'Da' i u crkvi Majke Božje Remetske. S njima su bili članovi obitelji te brojni prijatelji. Par je zajedno već 7 godina, a sad su je odlučili i okruniti vjenčanim prstenom.

Ambiciozni 24-godišnji hrvatski reprezentativac i supruga bili su dobro raspoloženi baš kao i njihovi kumovi - Lovro Krčar i Ana Česić. Proslava svadbe je u hotelu Westin gdje su mladenci pozvali oko 300 gostiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook