najbolje društvo!

Lovren objavio divnu fotku s njemu jako važnom osobom, mnogima zapeo za oči jedan detalj, a i našalili se na njegov račun

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +0 Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Galerija

Dejan Lovren podijelio je fotografiju s bakom Ivankom i našalio se na račun njezinog kolača kao i njegovi pratitelji koji su primijetili i jedan zanimljiv detalj na slici.

Dejan Lovren (31) sa svojim klubom Zenitom osvojio je naslov prvaka Rusije i sada vrijeme provodi na zasluženom odmoru prije nego krenu pripreme za Europsko prvenstvo. 

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car "Pa koliko ste prekrasni!" Lijepa supruga našeg nogometaša objavila fotke s raskošnog krštenja njihova sinčića pa otkrila i koji mu je bivši Vatreni bio kum!

Nogometaš je iskoristio priliku da provede vrijeme sa svojom obitelji i otišao u Kraljevu Sutjesku, a na Instagramu je podijelio fotografije.

"Baka Ivanka napravila svom unuku svoj 'lagani kolač bez grama šećera'", napisao je Dejan uz sliku. Brzo je sakupio više od 70.000 lajkova i komplimente za svoje ponašanje dok su neki primijetili jedan detalj na njegovoj baki. 

Objavu je komentirao i Tony Cetinski koji je ostavio dva emotikona srca. "Jedini od rijetkih igrača koji je ostao prizeman, svaka čast ljudino. Dabogda imao sve u životu što poželiš, a ponajviše zdravlja", "Prsluk joj je najjači", "Tvoja baka podržava pravi klub", "Bake su najjače", "O moj Bože, ona nosi Liverpoolov prsluk", "Predivno", "Unio dovoljno kalorija za sljedećih tjedan dana", "To je za bolju formu na Euru", "Bake su najbolje", komentirali su Dejanovi pratitelji. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Naime, njima je posebno u oči upao crveni prsluk koji je Lovrenova baka obukla i on joj ga je poklonio, a pripadao je njegovom bivšem klubu Liverpoolu. 

Inače, Dejan je od 2012. u braku s Anitom s kojom se upoznao davne 2005. kada je imao svega 16 godina. Prije nego su se vjenčali, par je imao kratki prekid, no ubrzo Anita je zatrudnjela s njihovim prvim djetetom. Kćerkica Elena stigla je krajem kolovoza iste godine.

U ljeto 2013. par je imao crkveno vjnčanje, a sin Josip stigao je sredinom 2015. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Instagram) +7 Naomi Campbell (Foto: Instagram) Celebrity Naomi Campbell u 51. godini postala majka, već je objavila i prvu fotografiju s bebom!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene