Svi oduševljeni

Lovrena dočekali s oduševljenjem, a on obećao graditi starački dom. Evo gdje će razveseliti umirovljenike

Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) +0 Dejan Lovren (Foto: AFP) Galerija

Dejan Lovren najavio je veliku investiciju.

Nogometaš Dejan Lovren, čini se, ima ideje za ulaganja. Ovih je dana, nakon odmaranja na Jadranu, otišao u Kraljevsku Sutjesku u BiH, gdje su ga s oduševljenjem dočekali mještani.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren svatko ima svoje mišljenje! Lovren na meti urnebesnih komentara poslije izjave o Baby Lasagni, pogledajte što mu sve pišu!

Lovren je bio toliko ganut da je odlučio napraviti nešto za taj kakanjski kraj. ''Mogu ponosno reći da ću ovdje graditi starački dom! To je najmanje što mogu učiniti za vas drage ljude... Kraljeva Sutjeska, hvala vam na prekrasnom dočeku sinoć'', napisao je Dejan uz fotografiju na kojoj se vidi da je dočekan s radošću.

Naravno, svojim je dolaskom ganuo i brojne obožavatelje. ''Dragi Dejane, uvijek me rasplačeš svojim dobrim djelima, dobrotom, emotivnošću i što ponosno govoriš odakle potječeš. I hvala što, gdje god da dođeš, nisi zaboravio na naš narod u BiH. Bog blagoslovio tebe i tvoju obitelj. Svaka čast na svemu'', napisala je jedna od njegovih pratiteljica.

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

 

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene