Uzvanici ostali zbunjeni

Najbogatija Bosanka u Split stigla sa sinom i 16 godina mlađim dečkom, pa nitko nije znao koji je koji

Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Asher Monroe (Foto: Instagram) Asher Monroe (Foto: Instagram) Sanela Jenkins (Foto: Instagram) +0 Sanela Jenkins (Foto: Instagram) Galerija

Sanela Jenkins nakon razvoda od bankara Rodgera Jenkinsa dobila je 150 milijuna dolara.

Najbogatija, a prema mnogima i jedna od najljepših Bosanki odmor provodi u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Ultra 2023. - 5 u splitu je vatreno! Pogledajte neke od najluđih outfita s druge večeri Ultre, bilo je tu stvarno svega, koji je vama najviše zapeo za oko?

Sanela Jenkins prije 26 godina kao izjeglica iz Bosne i Hercegovine otišla je u Veliku Britaniju. U Londonu je završila studij i upoznala uspješnog bankara Rodgera Jenkinsa, za kojeg se 1999. i udala. Nakon razvoda s dvoje se djece odselila u Los Angeles.

Ipak, ljeta su rezervirana za odmor u Hrvatskoj, ali i za posjet brojnim ovdašnjim prijateljima, kao što je splitski fotograf Jadran Lazić, koji je stekao svjetsku slavu fotografirajući velike svjetske zvijezde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SDJ (@sdjneuro) on

U njegovu rodnom gradu nedavno je otvorena njegova izložba koju je posjetila i Sanela, koja je njegova bliska prijateljica, a atraktivna Bosanka privukla je svu pažnju u dugoj satenskoj haljini s prorezom te srebrnim štiklama s remenjem do koljena.

Ipak, pažnju su privukla i dva muškarca s kojima je došla, 21-godišnji sin Innis i 16 godina mlađi dečko, 30-godišnji Asher Monroe Book, koji gradi uspješnu glazbenu karijeru. No mnoge je zbunilo to što nisu znali tko joj je dečko, a tko sin. Asher je naime tu večer bio u crvenoj košulji.

"Za ženu je jako bitno da je s muškarcem koji razumije njezinu narav. Moj prvi muž bio je Englez, sada sam s Amerikancem zato što se oni ne boje jake žene. Njima to ne smeta, njima je to normalno'", otkrila je Sanela u ekskluzivnom intervjuu za IN magazin te nadodala da najviše uživa u njihovim zajedničkim trenucima ploveći Jadranom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SDJ (@sdjneuro) on

"Prvi put kad sam došao bili smo na selu, vozili smo se biciklima i tada sam vidio neke od najljepših pejzaža. Nisam bio u Splitu, ovo mi je prvi put. Mnogo vremena provodimo na Hvaru. Prelijepo je", otkrio je mlađahni glazbenik koji sam režira svoje spotove, a u prošlosti se okušao i kao glumac.

Sanela se nakon raspada braka iz kojeg je izašla bogatija za 150 milijuna dolara nastavila baviti poduzetništvom i humanitarnim radom te druženjem s velikim svjetskim facama, a nalazi se i na listi 500 najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) +5 Heidi Klum i Vito Schnabel (Foto: AFP) Celebrity Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene