ŽRTVA SEKSULANOG UZNEMIRAVANJA

Priznala traumu: ''Osjećala sam se kao smeće, duboko posramljena''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prisjetila se seksualnog uznemiravanja koje je pretrpjela od poznatog redatelja.

Debra Messing prisjetila se traume koju je doživjela na setu filma ''Šetnja u oblacima'' poznatog redatelja Alfonsa Araua. Upravo ju je on, navodno, seksualno uznemiravao.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

Debra je tada imala 25 godina i snimla je svoj prvi holivudski film. Bila je to romantična drama s Keanu Reevesom ''Šetnja u oblacima''. Scena u kojoj se trebalal poljubiti s Keanu Reevesom za Alfonsa je bila problematična.

Naime, u napetom trenutku kada se trebao dogoditi prvi poljubac između dvoje glumaca, redatelj je uzviknuo ''Rez, kada možemo dobiti plastičnog kirurga? Njezin nos upropaštava moj film!''. ''Bila sam u šoku, užasnuta'', prisjetila se Debra.  Alfonso je opet uzviknuo. ''Ne mogu ja to. Pogledajte to'', rekao je upirući u njezin nos na monitoru. Ekipa na setu se počela nervozno smješkati. ''Bila sam paralizirana, zbunjena'' rekla je Debra. Ustao je, prišao joj i stavio ruku na njeno rame. ''Bella, tvoj lik koji glumiš bi trebao biti jako, jako lijep. Moraš mi pomoći. Samo sakrij svoj nos od kamere, u redu? Debra je, kako kaže, nakon toga otišla u svoju prikolicu na setu i počela plakati. ''Osjećala sam se ružno, kao smeće i duboko posramljena'', rekla je Debra, prenosi US Magazine.

No jedna scena ju je još više uznemirila. Naime, redatelj  i muški producent iznenadili su je s planom da snimili jednu scenu u golišavom izdanju. Namjeravala je odbiti, ali joj je producent rekao da će u protivnom dobiti otkaz. Kada je Debra zatražila objašnjenje od direktora on joj je navodno odbrusio sljedeće. ''Tvoj posao je da se skineš gola i kažeš te rečenice. To je to''.

Filom je unatoč svemu doživio uspjeh, a Debra nije odustala od svoje glumačke karijere.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene