Prate je horde fanova!

Jedna od najpopularnijih tiktokerica na svijetu u majušnom bikiniju paradirala je plažom, a društvo su joj pravile zgodne prijateljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Debbie St. Pierre slovi kao jedna od najpopularnijih tiktokerica, a njezine društvene mreže vrve razgolićenim izdanjima.

Jedna od najpoznatijih zvijezda TikToka današnjice Debbie St. Pierre uhvaćena je na jednoj od plaža u Miamiju, gdje je sunčajući se pokazala sve svoje draži i obline, koje su privlačile znatiželjne poglede ostalih kupača.

Pogledaj i ovo showbuzz Prati je gotovo 80 milijuna ljudi! Ima samo 20 godina, a u zadnjih 12 mjeseci zaradila je 5 milijuna dolara: Način na koji je to uspjela mnogima će biti nevjerojatan!

Paparazzi su je snimili u bijelom bikiniju s tangicama, a društvo su joj pravile prijateljice i sve su bili odlično raspoložene. 30-godišnja Debbie je u takvom izdanju objavila i nekoliko videa na svojem profilu na TikTokuna kojem je trenutačno prati više od 350 tisuća pratitelja i gdje bilježi više od tri milijuna lajkova, dok je na Instagramu prati 128 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debbie St Pierre (@debbie_st.pierre)

Debbie je od 2016. godine u braku s Patrickom Flemingom s kojim ima sina i kćer, no njih ovaj put nije bilo nigdje na vidiku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica više ne skriva dečka, a rado pokazuje i koliko je zaljubljena: "Cvjetaš!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene