Debbie Reynolds umrla je svega jedan dan poslije svoje kćeri. Nije se mogla nositi s prevelikom tugom. Carrie Fisher preminula je iznenada, uslijed srčanog udara.


Hollywoodske glumice, majka i kći Debbie Reynolds i Carrie Fisher, pokopane su u petak na groblju u Los Angelesu na privatnoj ceremoniji.

Vezani članci Slika nije dostupna SJAJNA KARIJERA, BURAN PRIVATNI ŽIVOT Bila je puno više od filmske dive Slika nije dostupna ODLAZAK DIVE Debbie Reynolds preminula dan nakon kćeri Carrie Fisher

Na pogrebu na groblju Forest Lawn Memorial Park nazočni su bili članovi obitelji i bliski prijatelji, među kojima i Todd, brat Carrie Fisher, i njezina kći Billie Lourd.

Fisher, koja je slavu stekla kao Princeza Leia u "Ratovima zvijezda", preminula je 27. prosinca u 60-oj godini života uslijed srčanog udara na letu iz Londona za Los Angeles. Njezina majka Debbie Reynolds, nominirana svojedobno za Oscara, preminula je samo dan iza svoje kćeri u 84. godini života. Ostati će zapamćena po ulogama u filmovima "Singing in the Rain" (1952) i "The Unsinkable Molly Brown" (1964).

Kako javlja časopis People, Reynolds je pokopana s dijelom pepela svoje kćeri.

U četvrtak su se u domu Carrie Fisher na posebnoj ceremoniji od nje i njezine majke, prije ispraćaja na posljednje počivalište, osim obitelji oprostili i prijatelji iz glumačkog svijeta, poput Meryl Streep, Meg Ryan i Gwyneth Paltrow. (HINA)