Brutalno iskrena

Slavna plavuša otkrila šokantne detalje: "Slava je poput seksa, ali ništa nije bolje od heroina"

Debbie Harry (Foto: Getty Images) Debbie Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Debbie Harry (Foto: Getty Images) Debbie Harry (Foto: Getty Images) Debbie Harry (Foto: Getty Images) Iggy Pop(Foto: Getty Images) +0 David Bowie (Foto: Getty Images) Galerija

Debbie Harry izdaje memoare u kojima progovara o danima najveće slave i konzumiranju teških droga.

Debbie Harry ispisala je velik dio glazbene povijesti s kultnom pop-rock grupom Blondie, a danas priznaje kako je u prošlosti smatrala da je heroin bio bolji od seksa i kako joj je on bio glavna nit vodilja u danima slave.

Pogledaj i ovo Pete Doherty (Foto: Profimedia) Godinama na dnu Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku

Upravo će to biti jedna od tema njezinih memoara koji će svjetlo dana ugledati već ovog tjedna, u kojima danas 74-godišnja Debbie tvrdi da je slava za nju bila poput seksa, ali da ništa nije bilo bolje od heroina, s kojim je eksperimentirala tijekom 70-ih godina, piše Daily Mail

"In Love With Love" naziv je memoara koji će biti objavljeni u četvrtak i u kojima ćemo moći čitati sve o vremenima u kojima je Debbie drogu dijelila s također ikonama rock-glazbe, Iggyjem Popom i Davidom Bowiejem.

"Heroin sam počela uzimati u društvu i nisam ga smatrala opasnim, tada nije bilo toliko informacija i klinike za odvikavanje nisu upozoravale na sve opasnosti kao što je to danas. Ali zapravo ne žalim zbog toga, možda se ponekad samo osjećam glupo. To se tada dogodilo i da sam sada mlađa, uzimala bih opijate da vidim kakvi su. Avanturističkog sam duha i znatiželjna uma", izjavila je Debbie.

Debbie je opisala i događaje iz noći kada je preminuo glavni diler Iggyja Popa i Davida Bowieja te kada su njih troje zajedno podijeli gram kokaina koji je ona imala kod sebe. David joj je na tome zahvalio izvadivši spolovilo iz hlača pred njom, što joj nije previše smetalo.

"Davidova veličina bila je pozamašna i, naravno, volio ga je vaditi pred muškarcima i ženama. Bilo je to jako seksi", piše u Debbienim memoarima.

Dugoočekivana knjiga ispunjena je mnoštvom ostalih živopisnih anegdota, ali i poprilično šokantnih detalja poput oružane pljačke u kojoj je sudjelovala, činjenice da je bila silovana te bliskog susreta sa serijskim ubojicom Tedom Bundyjem.

U svakom slučaju, štivo koje će, vjerujemo, malo koga ostaviti ravnodušnim.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju, stručnjaci su sve dešifrirali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene