Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprug Tori Spelling, Dean McDermott, definitivno će završiti na božićnom popisu onih koji su ove godine bili zločesti. Naime, jedna žena tvrdi kako su se upoznali prije nekoliko tjedana te da je imala spolni odnos s njim odmah prve noći. No, to nije sve!


Dok je Tori Spelling prisustvovala PR – događaju u Los Angelesu, njezin suprug Dean McDermott zabavljao se u Kanadi gdje je, prema pisanju stranih medija, upoznao 28-godišnju ženu koja tvrdi da je odmah s njom skočio u krevet.

Tori Spelling završila u bolnici zbog negativnih komentara o svojoj knjizi

Vezani članci Tori Spelling (Foto: Profimedia) Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo

'Rekao mi je da su on i Tori imali manjak seksa u braku. Povjerovala sam mu', rekla je Emily Goodhand. Rekla je kako su se njih dvoje upoznali 6.prosinca u Pravda Vodka Houseu nakon večere i pića u drugome baru s grupom prijatelja. McDermott joj je dao papirić sa svojim telefonskim brojem i brojem sobe u kojoj je odsjeo. Prvo je mislila otići kući, ali kako kaže: 'Napravila sam glupu pogrešku.'

Rekla je kako McDermott nije bio u sobi nakon što je došla, no uskoro mu je poslala poruku 'Ako ne dođeš za pet minuta, odlazim'. On se pojavio i tako je flert započeo.

'Bio je romantičan i pun komplimenata. Rekao mi je da sam prekrasna. Želio je da se osjećam dobro, a onda je vrijeme za razgovor bilo gotovo', rekla je Goodhand. Također je priznala kako su koristili zaštitu te su nakon obavljenog posla razgovarali o njegovoj supruzi.

'Rekao je da voli svoju suprugu. Rekao je da ju jako voli, no ona ne želi spavati s njim. Nisam pitala zašto jer je bila neugodna situacija', rekla je Goodhand.

Spelling se oduvijek bojala da će ju suprug varati jer su se i sami upoznali dok su bili u braku s bivšim supružnicima. Stoga se bojala da bi to mogao ponovno učiniti.

Goodhand je priznala kako se sljedeće večeri ponovno vratila u hotel, a McDermott joj je pokazao video snimku seksa sa suprugom. Rekla je kako ju je odbila pogledati te da su završili tako što su se samo družili tu večer.

Nakon što je shvatila da je McDermott oženjen, željela se ispričati Tori. 'Odrasla sam i donosim vlastite odluke. Žao mi je. Sj*** sam', rekla je Goodhand.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook