Dea Đurđević u veljači ove godine stradala je u prometnoj nesreći.

Galerija


Voditeljici Dei Đurđević ruka je spašena nakon stravične prometne nesreće u veljači.

Vezani članci Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Daliborov iznenada prekinut život obilježila je tragedija o kojoj nije volio puno pričati Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 2 "Začujem tutnjavu, kad imam što i vidjeti: Autobus vrluda, udara znakove i semafore. A unutra tri tipa gola do pasa..."

U veljači ove godine srpskoj voditeljici dogodila se velika tragedija. Dea Đurđević tada je stradala u prometnoj nesreći, odnosno sudaru dvaju autobusa te triju automobila.

Naime, voditeljica je imala lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Voditeljica je hitno prevezena u bolnicu, a liječnici su se na sve načine borili da joj spase ruku te su u tome i uspjeli.

"Upravo sam izašao iz operacijske sale i operacija je uspješno završena. Sada mogu reći da smo moj tim i ja spasili ruku. Također, cirkulacija je normalizirana. Bilo je mnogo šivanja, ali sve je dobro završilo", izjavio je tada za Blic doktor Marko Bumbaširević.

A da se voditeljica odlično oporavlja dokazala je ona sama na društvenim mrežama snimkom skidanja gipsa te pokretima teško ozlijeđene ruke.

Vježbe te upornost itekako su se isplatili, a Dea se vratila i na male ekrane. Bravo!

Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"