Nakon dva mjeseca

Voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku iskreno o svemu što se događalo iza zatvorenih vrata bolničke sobe

Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Screenshot Pink TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +0 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Dea Đurđević vraća se svakodnevnim aktivnostima nakon teške prometne nesreće.

Srpska televizijska voditeljica Dea Đurđević, kojoj je autobus u stravičnoj prometnoj nesreći otkinuo ruku, uspješno se oporavlja od posljedica teške ozljede nakon izlaska iz bolnice, piše Blic.

Pogledaj i ovo Dea Đurđević (Foto: Instagram) Nemaju što čekati Udaje se srpska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku: Budući suprug ispunio joj baš sve želje

Dea je na intenzivnoj njezi Vojnomedicinske akademije u Beogradu provela dva duga mjeseca, no ovih se dana počela vraćati svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tako je nedavno gostovala na svojoj matičnoj Televiziji Pink i prvi put od nesreće progovorila o teškom razdoblju u kojem se pokazala kao iznimno hrabra i prisebna pacijentica.

"Mogućnost da umrem nije bila opcija. To se nije smjelo ni spomenuti. Razmišljala sam pozitivno, kao i ljudi oko mene. Samo je pobjeda dolazila u obzir", izjavila je za magazin "Hello".

Voditeljica u bolnici nije mogla sama ustati ni sjediti kao ni jesti bez tuđe pomoći, sa svim je aktivnostima morala početi od nule.

Kako bi se što prije u potpunosti oporavila Dea će se još neko vrijeme morati pridržavati strogih liječničkih uputa i savjeta.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna (Foto: Getty Images) +0 Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Celebrity Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene