Dea Đurđević vraća se svakodnevnim aktivnostima nakon teške prometne nesreće.

Galerija


Srpska televizijska voditeljica Dea Đurđević, kojoj je autobus u stravičnoj prometnoj nesreći otkinuo ruku, uspješno se oporavlja od posljedica teške ozljede nakon izlaska iz bolnice, piše Blic.

Vezani članci Otac stradale djevojčice (Foto: Dnevnik.hr) Otac stradale djevojčice za Dnevnik Nove TV: ''Dojurio je bez kočenja, bez ičega, pod utjecajem alkohola...'' Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL) Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu: Vozač koji je na pješačkom oborio djevojčicu imao je 0,34 promila alkohola u krvi

Dea je na intenzivnoj njezi Vojnomedicinske akademije u Beogradu provela dva duga mjeseca, no ovih se dana počela vraćati svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tako je nedavno gostovala na svojoj matičnoj Televiziji Pink i prvi put od nesreće progovorila o teškom razdoblju u kojem se pokazala kao iznimno hrabra i prisebna pacijentica.

"Mogućnost da umrem nije bila opcija. To se nije smjelo ni spomenuti. Razmišljala sam pozitivno, kao i ljudi oko mene. Samo je pobjeda dolazila u obzir", izjavila je za magazin "Hello".

Voditeljica u bolnici nije mogla sama ustati ni sjediti kao ni jesti bez tuđe pomoći, sa svim je aktivnostima morala početi od nule.

Kako bi se što prije u potpunosti oporavila Dea će se još neko vrijeme morati pridržavati strogih liječničkih uputa i savjeta.

Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice