Dea Đurđević vraća se svakodnevnim aktivnostima nakon teške prometne nesreće.

Galerija


Srpska televizijska voditeljica Dea Đurđević, kojoj je autobus u stravičnoj prometnoj nesreći otkinuo ruku, uspješno se oporavlja od posljedica teške ozljede nakon izlaska iz bolnice, piše Blic.

Vezani članci Mislav Čavajda (Foto: PR) Mislav Čavajda oglasio se iz bolnice: "Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Hvala vam svima na brizi" Dea Đurđević (Foto: Instagram) Udaje se srpska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku: Budući suprug ispunio joj baš sve želje

Dea je na intenzivnoj njezi Vojnomedicinske akademije u Beogradu provela dva duga mjeseca, no ovih se dana počela vraćati svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tako je nedavno gostovala na svojoj matičnoj Televiziji Pink i prvi put od nesreće progovorila o teškom razdoblju u kojem se pokazala kao iznimno hrabra i prisebna pacijentica.

"Mogućnost da umrem nije bila opcija. To se nije smjelo ni spomenuti. Razmišljala sam pozitivno, kao i ljudi oko mene. Samo je pobjeda dolazila u obzir", izjavila je za magazin "Hello".

Voditeljica u bolnici nije mogla sama ustati ni sjediti kao ni jesti bez tuđe pomoći, sa svim je aktivnostima morala početi od nule.

Kako bi se što prije u potpunosti oporavila Dea će se još neko vrijeme morati pridržavati strogih liječničkih uputa i savjeta.

Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice