Dea Đurđević gostovala je prvi put na televiziji nakon prometne nesreće u kojoj je ostala bez ruke.

Galerija


Srpska voditeljica Dea Đurđević gostovala je na televiziji prvi put od stravične prometne nesreće u kojoj je autobus otkinuo ruku.

Vezani članci Prometna nesreća u Rusiji Agresivni vozač pretjecao na uskoj cesti pa se zabio u dva automobila i završio na krovu Očevid, ilustracija Zabio se u drvo: U teškoj nesreći kod Zadra poginuli supružnici

Dea je gostovala u programu televizije "Pink", gdje inače radi, te je ispričala što je sve prolazila i kako se osjećala, piše Blic.

"Sad sam na sigurnom, ovo je moja kuća! Svi znaju što me je snašlo. Imala sam višestruke ozljede i traumu srca i pluća, dvostruki prijelom zdjelice i trtične kosti. Najteža ozljeda bila je ozljeda ruke. Oporavljam se i dalje, zahvalna sam doktoru za sve što je učinio za mene", rekla je Dea i dodala kako joj podrška koju dobiva mnogo znači.

"Beskrajno mi znači podrška ljudi, šalju mi lijepe stvari, jako sam sretna. Hvala svima za poklone, za bukete, lijepe riječi. Željela bih svima odgovoriti, ali to je nemoguće. Svima ću se odužiti. Moja televizija maksimalno me je ispoštovala", zaključila je Dea.

Priznala je kako joj je bilo teško jer nije mogla sama ustati ni sjediti bez tuđe pomoći, prenosi Blic.

"Svi su se brinuli o meni, zajedno smo jeli, pravili svaki moj korak. Sve krećeš iz početka, od nule. Ne postoji telefon, ne postoji televizor", pohvalila je Dea liječnike Vojnomedicinske akademije.

Jedan od njih, Marko Bumbaširević, također je bio gost u studiju i objasnio je da se Dea mora pridržavati svih liječničkih savjeta, pa i onog da prestane s konzumacijom duhanskih proizvoda. 

Pri kraju emisije Dea je uputila apel svim sudionicima prometa.

"Vrlo je važno se da svi koncentriraju na promet. Da ne gledaju u telefon, da se ne zamaraju bilo čime drugim što moraju raditi. I da gledaju. Događale su se i mnogo gore stvari, ja to znam, ali hajde da ih uopće ne bude", poručila je stradala voditeljica. 

Holivudska ekipa uživa u Rovinju: Pogledajte najnovije fotografije za koje je Salma pozirala u haljini