Slavni razvod

Bivša se javila - 'Nemam novca za djecu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dayanara Torres, bivša supruga Marca Anthonyja, pobunila se na sudu jer njezini sinovi dobivaju manju alimentaciju od blizanaca koje pjevač ima s Jennifer Lopez.

Bivša Miss Universe negoduje jer od pjevača dobiva alimentaciju u iznosu od 13 tisuća dolara, za razliku od Jennifer Lopez koja dobiva 112 tisuća dolara mjesečno, prenosi Huffington Post.

Pogledaj i ovo showbuzz Teško joj je palo J.Lo ljubomorna na mlađahnu curu bivšeg muža jer je - bogatija

Bivšem dečku mora plaćati 1,4 milijuna godišnje!

'Jennifer Lopez uspješna je i bogata žena, a njoj plaća više. Zahtijevam da nam se izjednače alimentacije. Morala sam prodati kuću i sada živimo u malom stanu jer nemam novca za djecu', rekla je Dayanara.

Bivši supružnici, koji imaju dvoje djece, razveli su se 2004. godine, nakon 4 godine braka. Tijekom brakorazvodne parnice, Anthony je glumio da slabo zarađuje, a tjedan dana nakon službene rastave oženio je Lopez te joj kupio dijamantni prsten vrijedan 20 milijuna kuna.

'Marc je platio sve, čak i više od 13 tisuća dolara mjesečno. Platio je dječja školovanja, kampove, glazbene škole i liječničke troškove', rekao je pjevačev odvjetnik Daniel Jaffe.

Ovaj četrdesetpetogodišnji dobitnik Grammyja trenutno hoda s dvadesetjednogodišnjom Chloe Green, nasljednicom lanca trgovina Topshop.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene