Davor Lukšić, voditelj grupacije Lukšić u Hrvatskoj, i jedan od najbogatijih Hrvata, ovog vikenda proslavio je svoj 30. rođendan.


Mladi poduzetnik Davor LukšIć zabavljao se u Dubrovniku, a zabava je počela u petak, kada su mu stigli brojni prijatelji iz Čilea, piše Dubrovniknet.

>> Najbogatiji Hrvati - doznajte tko je na prvom mjestu!

Vezani članci Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Najbogatiji Hrvat dobit će drugo dijete, supruga otkrila i spol Davor Dragičević ne odustaje tražeći pravdu za smrt sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Zataškavanja izlaze na vidjelo: Svijet obišla priča o ocu koji ne odustaje tražeći pravdu za sina

Davor je organizirao privatnu proslavu gdje je bilo više od 50 uzvanika,a zabava je do sitnih jutarnjih sati trajala u klubu Revelin. Lukšić se izvrsno zabavljao, a osim brojnih prijatelja, s njim je uživala i njegova djevojka Cristel Carrisi.

Davor je s 28-godišnjom Talijankom u vezi dvije godine, a Cristel je kći slavnog para Al Bana Carrisi i Romine Power.

Inače, obitelj Lukšić je na listi američkog Forbesa zauzela 35.mjesto s ukupnim bogatstvom od 17,4 milijarde dolara, kojim upravljaju sinovi pokojnog Andronica Lukšića i njegova druga supruga Iris Fontbona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook