Par je u braku dva mjeseca, a iako o svojoj ljubavi nerado govore sreću ne mogu sakriti.


Jedan od najimućnijih Hrvata Davor Lukšić uživa u bračnoj luci. Svoju odabranicu Cristel Carrisi oženio je prije dva mjeseca, a da je to bila najbolja odluka u njegovom životu da se naslutiti i iz objava na društvenim mrežama.

Vezani članci Slika nije dostupna OVE GODINE REKLI 'DA' Udala se i najseksi Hrvatica, a vjenčao jedan od najbogatijih Hrvata Slika nije dostupna OŽENIO SE NAJBOGATIJI HRVAT Prelijepa Cristel blistala u bijeloj vjenčanici

Predivna Cristel ne zazire od društvenih mreža pa tamo često objavljuje atraktivne fotografije. Na jednoj od njih zgodna brineta, inače kći pjevačice Romine Power i kantautora Al Bana, pozira u bijeloj haljini ispod koje je objavila čuveni citat Fride Khalo.

 

Happy Sunday Ti meriti un amore che ti accompagni nel tuo volo e che non abbia paura di cadere. Frida Kahlo

A photo posted by CrisBerry Cristel Carrisi (@crisberry_swim) on

 "Zaslužuješ ljubav koja će te pratiti u tvom letu, bez straha od padanja", stoji u objavi. Njen suprug Davor Lukšić nije skrivao oduševljenje viđenim pa je ispod fotografije tek kratko komentirao "Boginja".

Par se na vječnu ljubav zakleo u rujnu nakon četiri godine veze,a svadbeno slavlje održalo se u Cellinu San Marco pred oko 500 uzvanika. O svojoj romansi nikada nisu javno govorili, a možda baš u tome leži tajna njihove sreće.