Vruća samba!

Prezgodna Valentina plesom očarala Dinka, Tamaru mami Davor: ''Sve ste dobro zapakirali''

Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Galerija

Davor Garić i Valentina Walme u petoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' izveli su sambu.

Davor Garić i Valentina Walme u petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su sambu na turski način i odveli nas do dalekih ulica Istanbula.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Iskrena i slatka Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže"

"Bili ste mi jako zabavni. Valentina pohvalio bih vaš ples, moje su oči išle više k vama njego njemu. No Davorovi koraci su bili dosta nejasni, ali nastup je bio solidan", izjavio je Dinko.

"Mamiš me da zaplešem s tobom, jako ste dobro s efektima zakamuflirali nekretnje u sambi. A i to treba znati", priznala je Tamara.

"Mogu jedino primijetiti Davore da ti napreduješ iz emisije u emisiju. Sve je bilo puno bolje", smatra Almira.

"Davore, pozitivno si me iznenadio. Stvarno sam osjetio duh glazbe na koju ste plesali, bili ste ritmični. Koreografija je jako dobro i pametno složena, bravo", pohvalio ih je Nicolas.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene