Ovakve ih još nismo vidjeli!

Poznati domaći dvojac pokazao koliko (ne) znaju jedan o drugom nakon 25 zajedničkih godina, a jedan je pred kamerama zaboravio i bivšu curu!

Davor Bruketa i Nikola Žinić novi su gosti zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Dizajnersko - marketinški kreativni dvojac Davor Bruketa i Nikola Žinić gosti su najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ajoj! Šuput otkrila što joj se to dogodilo pred tri tisuće ljudi: "Cijele? Cijele! Pred prijateljima, mamom i tatom u prvom redu"

Voditeljicama Miji Kovačić i Idi Prester prepričali su brojne neugodne trenutke iz svog poslovnog, ali i privatnog života, te su se pokazali u svjetlu u kakvom ih dosad nismo imali priliku vidjeti.

Žinić se prisjetio kako je jednom prilikom razbio Bruketin auto, a u emisiji mu se dogodio i jedan lapsus koji je sve dobro nasmijao.

U zabavnom izazovu pokazali su i koliko (ne) znaju jedno o drugom, iako se poznaju već više od 25 godina, a jedan od njih ipak je pokazao bolje znanje.

Koga je iza ormara pronašao tata od djevojke, tko se nije mogao sjetiti imena bivše djevojke i zašto se spominje seks ispod tuša te još puno zabavnih pikanterija o našem poznatom dvojcu doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene