Davor Bilman poznat je po tome što se voli šaliti na svoj račun, pa je tako sve oduševio objavom fotografija na kojima je nekada imao kosu.

Galerija


Davor Bilman, jedan od članova žirija showa ''Supertalent'' koji trenutačno gledamo na Novoj TV, poznat je po duhovitim komentarima na račun kandidata, ali i po tome što se voli našaliti i kad je on sam u pitanju. 

Vezani članci Davor Bilman (Foto: Instagram) Ova fotografija najvjernije opisuje na što bi Bilman potrošio Supertalent nagradu Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Žiri Supertalenta pokazao drugu stranu, onu djetinjastu: Pogledajte kako se ludo zabavljaju!

Ovih dana su tako internetom opet počele kružiti fotografije koje je on sam objavio na Instagramu još u ožujku ove godine. Naime, dok ga mnogi koji ga prate otkad se pojavio u medijskom svijetu ne mogu zamisliti s kosom, on je sve odlučio podsjetiti da nije oduvijek ćelav.

''Za vas koji se smijete kada pričam o svojim iskustvima s kosom'', napisao je pored fotografija iz učeničke knjižice i indeksa.

 

Starleta često objavljuje neukusne fotke, a napokon je priznala da joj muž ludi zbog njih