Neprepoznatljiv

Pogledajte kako je omiljeni član žirija Supertalenta izgledao dok je imao kosu: ''Za sve vas koji se smijete''

Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) +0 Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Davor Bilman poznat je po tome što se voli šaliti na svoj račun, pa je tako sve oduševio objavom fotografija na kojima je nekada imao kosu.

Davor Bilman, jedan od članova žirija showa ''Supertalent'' koji trenutačno gledamo na Novoj TV, poznat je po duhovitim komentarima na račun kandidata, ali i po tome što se voli našaliti i kad je on sam u pitanju. 

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Igor Mešin - 3 ne zna se koji je zgodniji! Frajerima iz Supertalenta pozavidio bi i James Bond, a jasno je koji bi ga naš glumac dostojno utjelovio!

Ovih dana su tako internetom opet počele kružiti fotografije koje je on sam objavio na Instagramu još u ožujku ove godine. Naime, dok ga mnogi koji ga prate otkad se pojavio u medijskom svijetu ne mogu zamisliti s kosom, on je sve odlučio podsjetiti da nije oduvijek ćelav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za vas koji se smijete kada pričam o svojim iskustvima s kosom 😁 #hairstyles #skenerosobnostibydavorbilman

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

''Za vas koji se smijete kada pričam o svojim iskustvima s kosom'', napisao je pored fotografija iz učeničke knjižice i indeksa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meni i mojoj generaciji često teško padaju novi trendovi, kao što su instagramične fotke. Možemo gunđati i tražiti razloge zašto je to glupo i isprazno, ali možda najbolje paše ona stara: “ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se!” Evo jedna instagramska i jedna životna fotka... . . . #instatime #instatrends #instagramvsreality #godigital #stayonline #generationx #generationy #generationz #clashofgenerations

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Starleta često objavljuje neukusne fotke, a napokon je priznala da joj muž ludi zbog njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene