Tu smo dakle!

Ova fotografija najvjernije opisuje na što bi Bilman potrošio Supertalent nagradu

Davor Bilman Davor Bilman DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Davor Bilman Galerija

Transform Crew pobjednici su sedme sezone Supertalenta te su kući otišli s nagradom od 200 tisuća kuna. No na što bi taj novac potrošio muški dio žirija?

Plesna skupina Transform Crew prošle je nedjelje osvojila laskavu titulu sedmog hrvatskog Supertalenta, ali i nagradu od 200 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

Dio osvojene nagrade od 200 tisuća kuna, otkrili su nam nakon uzbudljivog finala, potrošit će i na plesne edukacijske projekte za mlade. A na što bi taj novac potrošio žiri?

Maja Šuput u svom je stilu iskomentirala kako bi novac dala svom prijatelju i stilistu Marku Grubniću za haljine kojima je ove sezone nadmašila samu sebe, no kasnije je priznala kako se šalila te kako bi taj novac uložile u nove poslovne projekte, kao što su novi spot, neki novi Majushka proizvod i slično.

To je otkrila voditeljici Miji Kovačić u njezinoj emisiji "Backstage s Miom" koja bi također tako uložila novac, kao i potrošila dio na svoje bližnje.

No, muški dio žirija, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić imaju druge zamisli oko trošenja takve količine novca, a njihove odgovore ne biste pogodili ni u snovima.

U našem videu saznajte što im je to toliko dobro da bi si priuštili Supertalent nagradom. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) +5 Jennifer Lopez (Foto: AFP) Celebrity Zanosne obline utegnula je u kožni komplet koji je pokazao i dijelove koje nije trebao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene