Transform Crew pobjednici su sedme sezone Supertalenta te su kući otišli s nagradom od 200 tisuća kuna. No na što bi taj novac potrošio muški dio žirija?

Galerija


Plesna skupina Transform Crew prošle je nedjelje osvojila laskavu titulu sedmog hrvatskog Supertalenta, ali i nagradu od 200 tisuća kuna.

Vezani članci Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška Transform Crew (Foto: Nova TV) - 7 Ovo se stvarno rijetko događa! Zlatni gumb njihov je već drugi put, a evo što je njima jedino bitno

Dio osvojene nagrade od 200 tisuća kuna, otkrili su nam nakon uzbudljivog finala, potrošit će i na plesne edukacijske projekte za mlade. A na što bi taj novac potrošio žiri?

Maja Šuput u svom je stilu iskomentirala kako bi novac dala svom prijatelju i stilistu Marku Grubniću za haljine kojima je ove sezone nadmašila samu sebe, no kasnije je priznala kako se šalila te kako bi taj novac uložile u nove poslovne projekte, kao što su novi spot, neki novi Majushka proizvod i slično.

To je otkrila voditeljici Miji Kovačić u njezinoj emisiji "Backstage s Miom" koja bi također tako uložila novac, kao i potrošila dio na svoje bližnje.

No, muški dio žirija, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić imaju druge zamisli oko trošenja takve količine novca, a njihove odgovore ne biste pogodili ni u snovima.

U našem videu saznajte što im je to toliko dobro da bi si priuštili Supertalent nagradom. 

Zanosne obline utegnula je u kožni komplet koji je pokazao i dijelove koje nije trebao