Malo ironije

Davor i Maja reagirali na objavu Martine Tomčić: ''Okrenula bi se i otišla van bez komentara''

Supertalent 2018 Maja Šuput i Davor Bilman Supertalent 2018 Maja Šuput i Davor Bilman 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent 2018 Maja Šuput i Davor Bilman Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr) Supertalent 2018 žiri Žiri Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) +0 Martina Tomčić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Davor Bilan reagirao je na objavu Martine Tomčić.

Davor Bilman nije dugo čekao kako bi odgovorio Martini Tomčić na njezinu objavu na Instagramu. Naime, nakon što je ona objavila fotografiju žirija, a njega izrezala s fotografije, reagirao je i sam Davor, dakako na duhoviti način.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''Kod njih je tiha misa...'' Šuput otkrila djelić atmosfere sa snimanja novog ''Supertalenta'' i pokazala poskrivećki što u pauzama radi muški dio ekipe!

On je odlučio objaviti sliku sebe pored skulpture konja te napisao ''Što mislite, što bi moja draga kolegica Martina Tomčić vidjela na ovoj slici? Ajde da vas čujem".

Njegovi fanovi su zaključili da bi možda vidjela dva konja, dok je jedan kazao ''Ona ne bi rekla ništa, okrenula bi se i otišla van bez komentara''.

"Obzirom da je Martina Tomčić izbrisala Davora Bilmana sa svoje slike ja mu želim pokazati da ga volim i da ne mora biti tužan. Tko još šalje pusu Bilkiju??? Show him some love", napisala je pak na svojem Instagramu Maja Šuput koja je također tako reagirala na objavu kolegice.

Naravno, cijela njihova konverzacija zapravo je samo šala. Njihove pošalice dobro su poznate gledateljima Supertalenta, a sada se zabava očito preselila i na Instagram.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene