Davor Bilan reagirao je na objavu Martine Tomčić.

Galerija


Davor Bilman nije dugo čekao kako bi odgovorio Martini Tomčić na njezinu objavu na Instagramu. Naime, nakon što je ona objavila fotografiju žirija, a njega izrezala s fotografije, reagirao je i sam Davor, dakako na duhoviti način.

Vezani članci Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Denis rasplakao žiri, a mi otkrivamo što su oni proživljavali: ''Ovo je najtužnija priča u ovom projektu'' Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Šuput o šokantnom nastupu golog slikara: "Njegov je kist impozantne veličine"

On je odlučio objaviti sliku sebe pored skulpture konja te napisao ''Što mislite, što bi moja draga kolegica Martina Tomčić vidjela na ovoj slici? Ajde da vas čujem".

Njegovi fanovi su zaključili da bi možda vidjela dva konja, dok je jedan kazao ''Ona ne bi rekla ništa, okrenula bi se i otišla van bez komentara''.

"Obzirom da je Martina Tomčić izbrisala Davora Bilmana sa svoje slike ja mu želim pokazati da ga volim i da ne mora biti tužan. Tko još šalje pusu Bilkiju??? Show him some love", napisala je pak na svojem Instagramu Maja Šuput koja je također tako reagirala na objavu kolegice.

Naravno, cijela njihova konverzacija zapravo je samo šala. Njihove pošalice dobro su poznate gledateljima Supertalenta, a sada se zabava očito preselila i na Instagram.