Donosimo vam priču o Davoru Bernardiću koja je manje poznata javnosti.


Prije gotovo tri godine Davor Bernardić otvorio je dušu ekipi Dnevnika Nove TV. Budući da je Bernardić postao novi predsjednik SDP-a, taj smo video iskopali u našoj arhivi kako biste bolje upoznali čelnog čovjeka najveće oporbene stranke.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) HDZ proziva Bernardića: "Zaboravio je da zbog vožnje u pijanom stanju nije podnio ostavku" Davor Bernardić (Foto: Screenshot/Dnevnik.hr) Bernardić: "Ako vas zaustavi policija, recite: Ako može ministrica, mogu i ja!"

Tako nam je Bernardić pokazao fotografije iz djetinjstva, a na jednoj od njih našla se i Iva, djevojčica koja je Davoru tada bila simpatija.

U osnovnoj školi ovaj je političar nosio naočale. ''Zvali su me Ćoro'', otkrio je Bero kako ga zovu bliski suradnici i prijatelji.

Bernardić je imao i svoju hip-hop fazu pa smo tako pronašli i fotografiju iz tog vremena. Ipak u svojoj će karijeri ostati zapamćen i kao netko tko se suprostavio Zoranu Milanoviću. ''Zbog toga nisam izgubio prijatelje već dapače dobio sam ih i više', otkrio je čelni čovjek SDP-a.

Što je još rekao i kako je izgledao kao klinac, pogledajte u našem videoprilogu.